Çocuklarinin Önünde Esine Kursun Yagdirdi

Çocuklarinin Önünde Esine Kursun Yagdirdi

Ankara’nin Kahramankazan ilçesinde bir sahis, is yerinde tartistigi esini iki çocugunun gözü önünde tabancayla vurarak agir yaraladi. Kaçan sahsin yakalanmasi için polis çalisma baslatti.

Olay, saat 16.00 sularinda Kahramankazan’daki Satikadin Mahallesi Sancak Caddesi üzerinde bulunan, Himmet A.’ya ait unlu mamulleri dükkaninda meydana geldi. Himmet A., is yerinde birlikte çalistigi 5 yillik esi Kadriye A. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartismaya basladi.

Tartisma devam ederken, Himmet A., 4 ve 3 yasindaki iki çocugunun gözü önünde esine belinden çikardigi silahla ates etti. Kursunlarin isabet ettigi Kadriye A. yaralanarak yere yigilirken, esi Himmet A. ise kayiplara karisti. Olay görenlerin ihbariyla olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Ilk müdahalenin ardindan ambulansla Kahramankazan Devlet Hastanesi’ne kaldirilan Kadriye A., daha sonra Ankara Sehir Hastanesi’ne kaldirildi. Yarali kadinin durumun agir oldugu ögrenildi.

“Kizimi sürekli tehdit etti”

Kizinin vuruldugu ögrenen ve hastaneye gelen anne Suna Arslan, "Kizimi sürekli tehdit etti, ’Siginma evine gidersen söyle yaparim, böyle yaparim’ diye" ifadelerini kullandi.

Öte yandan, Himmet A.’nin, daha önce de esine siddet uyguladigi ve esini biçakla yaraladigi iddia edildi. Himmet A.’nin yakalanmasi için çalisma baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile