Çocuklarinin Önünde Komsusunun Esini Öldüren Saniga Agirlastirilmis Müebbet

Çocuklarinin Önünde Komsusunun Esini Öldüren Saniga Agirlastirilmis Müebbet

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde husumetli oldugu komsusunun esini biçakla öldürüp, çocuklarina da saldiran saniga agirlastirilmis müebbet ve 28 yil hapis cezasi verildi.

Kayseri Adalet Sarayi 1. Agir Ceza Mahkemesi’nde görülen durusmaya tutuklu sanik M.K. Sesli ve Görüntülü Bilisim Sistemi (SEGBIS) ile katildi.

Cumhuriyet savcisi verdigi mütalaada sanik M.K.’nin ‘canavarca hisle kadini kasten öldürme’ ve ‘kasten öldürmeye tesebbüs’ suçlarindan cezalandirilmasini talep etti.

Sanik M.K. ise savunmasinda komsularinin kendisini rahatsiz ettigini, özellikle elektriklerini kestigini ve tehditlerde bulundugunu söyledi.



Mahkeme heyeti tarafindan yapilan yargilamada; sanik M.K.’ya ‘canavarca hisle kadini kasten öldürme’ suçundan agirlastirilmis müebbet hapis, maktulün çocuklarina karsi isledigi ‘kasten öldürmeye tesebbüs’ suçundan da 2’ser kez 14 yil hapis cezasina hükmetti.

Olay

Iddiaya göre, Mimar Sinan Mahallesi’nde meydana gelen olayda N.Ç. (36) adli kadin, çocuklarini okuldan aldiktan sonra evine dönerken aralarinda husumet bulunan komsusu M.K. (34) ile karsilasti. M.K., yanindaki biçakla N.Ç.’yi vücudunun çesitli yerlerinden yaraladi. Olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan Kayseri Sehir Hastanesi’ne kaldirilan N.Ç., burada yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Olayin ardindan çalisma baslatan Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri, M.K.’yi yakalayarak gözaltina aldi. Islemleri tamamlanan M.K., çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile