Çok Sevdigi Esinin Ardindan Kitap Çikardi

Çok Sevdigi Esinin Ardindan Kitap Çikardi

2 yil önce hayat arkadasini kaybeden Prof. Dr. Ismail Erdogan, çok sevdigi esi yasadigi mutlu günlerin gençlere örnek olmasi amaciyla çikardigi ‘Engine Uçurdum Gönül Kusumu’ kitabinin tüm gelirini ise hayir kurumuna bagislayacak.

Malatyali Prof. Dr. Ismail Erdogan, 24 Haziran 2022’de yillarda ayni yastiga bas koydugu hayat arkadasi Gönül Erdogan’i kaybetti. Esini çok seven Ismail Erdogan, yasadigi mutlu yillarin gelecek nesillere de aktarilmasi adina kitap yazmaya karar verdi. ‘Engin’e uçurdum Gönül kusumu’ adini verdigi kitabinin ilk baskisini yapan Erdogan, “Onun ardindan bir seyler yapmak ve ona olan bagliligimi göstermek için hatiralarimizi yazarak bir kitap haline getirmeye karar verdim. Bunu yaparken kizlarimla da konustum. Onlarinda riza ve görüslerini alarak kitabimi sekillendirdim. 3 ay gibi bir sürede kitabimi yazdim ve daha sonra bir kitapevinde bastirdim” dedi.

Yazdigi kitabinin daha çok kadinlar tarafindan okunmasini isteyen Erdogan, “Kitabimin içerisinde baglilik var, sevgi var, hüzün var, yasadigimiz çok aci olaylar var, tatli hatiralarimiz var. Bir insan öldügü zaman bedenen aramizdan ayriliyor. Onun hatiralarini yasatmak, onu içinde tutmak, onunla birlikte yasiyormus gibi olmak içinde bir seyler lazimdi. Bende en iyi bildigim isi yaptim. Esimin adina da böyle bir sey yaptim. Kitabimiz internet sitelerinde satiliyor” seklinde konustu.

Kitabinin satisindan elde ettigi tüm geliri de hayir kurumuna bagislama karari aldigini da ifade eden Erdogan, “Kitabimdan ettigim bütün geliri bir kurusuna dahi dokunmadan Yetimler Kervani Yardimlasma Dernegi’ne bagisliyorum. Hem yetimlerimize fayda olsun, hem de rahmetli esimin ruhu sad olsun” dedi.

Esinin de yasamdayken hayir islerine önem verdigini kaydeden Erdogan, kitabinin ikinci ve üçüncü baskisini da yapmayi düsündügünü dile getirdi.

Yetimler Kervani Yardimlasma ve Dayanisma Dernek Baskani Ihsan Çolak ise Yazar Erdogan’a bu duyarli davranisindan dolayi tesekkür ederek “Kendisine buradan tesekkür ediyorum vefali ve çok kiymetli bir davranis yetimler adina tesekkür ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile