Çomakli; 'Orta Akil Arayisimiz Devam Ediyoruz'

Çomakli; 'Orta Akil Arayisimiz Devam Ediyoruz'

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomakli, göreve geldikleri ilk günden bu yana kendilerine siar olarak belirledikleri “ortak akil arayisina” araliksiz devam ettiklerini söyledi.

Gerek üniversite mensuplari gerekse dis paydaslarla gerçeklestirdikleri fikir alisverislerinin faydasini her alanda gördüklerini ifade eden Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomakli, bu çerçevede bir araya geldikleri Arastirma Hastanesi yönetim ekibinden yapilan çalismalar, hastanenin güncel durumu ve ayni zamanda yapilmasi planlanan çalismalarin bilgisini alarak ihtiyaç duyulan noktalara yönelik gereken adimlarin atilmasi için notlari aldiklarini dile getirdi.

Çomakli, daha sonra sözlerine söyle devam etti, “Toplanti kapsaminda sadece sehrimizin degil, bölgemizin ve çevre ülkelerin de sifa kaynagi olan gözbebegimiz Arastirma Hastanemizin, simdiye kadar oldugu gibi bundan sonra da önceligimiz olmaya devam edecegini vurguladik. Hastanemizde gerçeklestirdigimiz toplantinin ardindan, tamamiyla yenilenme sürecinde olan Kemik Iligi Nakil Ünitesinde devam eden insaat çalismalarini yerinde inceledik. Sifa bekleyen hastalarimiza daha modern bir alan olusturmak için ünitemizde devam eden yapim çalismalarini en kisa sürede bitirip hizmete baslayacagiz.” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile