ÇOMÜ'de Akademik Kurul Toplantısı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun akademik kurul toplantısı yapıldı.

Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde gerçekleştirilen toplantı, saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Daha sonra Sosyal Bilimler MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu, okulun akademik ve idari durumu, faaliyetleri ve yapılması planlanan etkinlikleri içeren bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ise Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun güzel faaliyetlerin yapıldığı bir okul olduğunu söyledi.

ÇOMÜ'nün giderek büyüyen bir kurum olduğunu hatırlatan Acer, 'Bu yüksek okulumuz her ne kadar 2 yıllık bir okul olsa da faaliyetleri ile gerçekten daha büyük bir akademik birim olduğunu gösteriyor. Bu, isimlerin ne kadar önemsiz olduğunu, taşıdığımız unvanların ne kadar önemsiz olduğunu gösteriyor. Önemli olanın bu birimler ve unvanlar içerisindeki kişilerin kimler olduğu. Burada uzun süredir çalışan arkadaşlarımızın faaliyetleri, okulun ön plana çıkmasını sağlıyor. Bütün fiziksel kısıtlamalara rağmen birçok faaliyet gerçekleştirildi. Üniversitemizin kalitesine ciddi katkı sağlayan akademik bir kurum haline getirdiğiniz için hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Bu faaliyetlerin içerisinde uygulamalı faaliyetler de mevcut. Öğrencilerimizin öğrendiklerini pratik olarak uygulamaya yönelik faaliyetler var. Bunlar çok önemli.' diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile