ÇOMÜ'de Ilk Kayit Töreni Yapildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde (ÇOMÜ), 2021-2022 akademik yilinin ilk kaydi düzenlenen törenle gerçeklestirildi.

Tip Fakültesi Dekanliginda düzenlenen törende Çanakkale Valisi Ilhami Aktas, tercini ÇOMÜ Tip Fakültesinden yana kullanan Muhammet Ali Yilmaz'in kaydini yapti.

Çanakkale Anadolu Imam Hatip Lisesinden mezun olan Yilmaz, bu yil üniversite sinavina girdigini belirterek, "Türkiye 2 bin 600'üncüsü oldum. Çanakkale'de kalmak istedim. Tip fakültesini tercih ettim. Bugün de kayit yaptirdim, mutluyum. Umarim benimle beraber bütün kayit yapan arkadaslarim herkes 6 yil sonra mezun oldugumuzda yine ayni mutlulugu yasayabiliriz. Ileri de bir gün doktor oldugumuzda da umarim güzel günler bizi bekler." dedi.

Aktas'in ardindan ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ve Belediye Baskani Ülgür Gökhan da fakülteyi kazanan diger ögrencilerin kayitlarini gerçeklestirdi.

Baskan Gökhan, kaydini yaptigi iki ögrenciye bireysel burs verecegini belirterek, ögrencilerin belediye baskanligina gelip islemlerini tamamlayabilecegini söyledi.

Törene, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Suat Ugur, Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Tip Fakültesi Dekan Yardimcisi Doç. Dr. Nurullah Bolat ile ögrencilerin aileleri katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile