ÇOMÜ'de Kariyer Günü Etkinligi Gerçeklesti

ÇOMÜ'de Kariyer Günü Etkinligi Gerçeklesti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Fen Fakültesi tarafindan düzenlenen Kariyer Günü etkinligi IÇDAS Kara Yusuf Kongre Merkezinde gerçeklesti.

Iki oturum halinde gerçeklesen etkinlige, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoglu, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya ve Prof. Dr. Dinçay Köksal, Fen Fakültesi Dekani Prof. Dr. Hava Özay, idari - akademik personeller ile ögrenciler katilim sagladi.

Ilk oturum açilis konusmalarinin ardindan SolarX Kurucusu Nuri Kayabas tarafindan “Hayaller & Hedefler”, Gemar Çevre Ölçüm ve ISG Laboratuvari Müdürü Tugay Aktas tarafindan “Benim Hikayemin Içinde Senin Gelecegin Var”, Uluova’da Kalite Kontrol Yöneticisi Ayse Bayraktar Biçen tarafindan “Inovatif ve Bütüncül Isletme Modeli; Uluova” , Kale Seramik Ar-Ge Müdürü Yildiz Yildirim tarafindan “Kariyer Yolun Engelin Olmasin” ve Renault Grup Türkiye Insan Kaynaklari ve Etik & Uyum Direktörü Murat Tolga Görgülü tarafindan “Geçmisten Gelecege Kariyer Yolculugumuzun Degismeyen Kurallari” adli seminerlerin gerçeklestirilmesi ile sonlandi.

Etkinligin ikinci oturumunda Fen Fakültesi Müzik Grubunun gerçeklestirdigi konserin ardindan Prof. Dr. Sinan Canan “Biyoloji Ne Ise Yarar?” adli semineri ile sahnede yer aldi.

Prof. Dr. Sinan Canan, “Insan Nedir” sorusundan “Nörobilim Nedir?” sorusuna degin uzanan merak uyandiran sohbeti ile “Biyoloji Ne Ise Yarar?” konusunu genis bir sekilde ele aldi. Etkinlik, Prof. Dr. Sinan Canan sunumuyla sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile