Çöp Atmak Için Araçtan Inen Kadina Otomobil Çarpip Kaçti

Çöp Atmak Için Araçtan Inen Kadina Otomobil Çarpip Kaçti

Antalya’nin Gazipasa ilçesinde çöp atmak için araçtan inen kadin yolcuya ve indigi araca otomobil çarpip kaçti. Agir yaralanan kadin, saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirildi.

Kaza, 00.15 siralarinda Pazarci Mahallesi Ugur Mumcu Caddesi 23. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Koru Mahallesi istikametinden Ugur Mumcu Caddesi istikametine seyir halinde olan 53 AAE 888 plakali araçta yolcu olarak bulunan Melike A. isimli kadin yolcu, yol kenarina park eden araçtan inip çöp atmak istedi. Bu sirada karsi yönden gelen baska bir otomobil, 53 AAE 888 plakali araca ve kadina çarpip kaçti. Meydana gelen kazada, Melike A. agir yaralandi. Kazayi görenler, 112 Acil Çagri Merkezine haber verdi. Alinan ihbarin ardindan olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan yarali, saglik ekipleri tarafindan Gazipasa Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi.

Kaçan otomobil tespit edildi

Kazanin yasandigi cadde üzerinde bulunan is yerlerinin güvenlik kameralarini inceleyen polis ekipleri, kadin yolcuya ve araca çarpip kaçan otomobilin, 07 BLV 963 plakali Volkswagen marka Scirocco oldugunu tespit etti. Ekipler, kazanin ardindan kayiplara karisan araç ve sürücüsünü bulmak için çalisma baslatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile