Çöp Konteynerinden 176 Bin TL Tasarruf Edildi

Çöp Konteynerinden 176 Bin TL Tasarruf Edildi

Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde bulunan çöp konteynerlerinin bakim ve onarimlarini yaparak tasarruf sagliyor. Son olarak çöp konteynerinden 176 bin TL tasarruf eden belediye, bakim ve onarim çalismalarini sürdürüyor.



Bodrum Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü bünyesindeki Tamir Bakim ve Kodlama Isleri Birimi yüzlerce konteynerin bakimini yaparak yepyeni bir görünüme kavusturuyor. Bodrum genelinde çöp konteynerlerinin bakimlarini yaparak hem görüntü kirliliginin önüne geçiyor hem de belediye ekonomisine katki sagliyor. Daha temiz ve Bodrum’a yakisir bir hale getirilmesi için Temizlik Isleri Müdürlügü bünyesinde iki yil önce kurulan Tamir Bakim ve Kodlama Isleri ekipleri ilçe genelindeki kullanilamayan, kapak arizasi olan, tekeri bozuk, alti çürük olan çöp konteynerlerinin bakimlarini yaparak kullanilir hale getiriyor.

Tamir Bakim Kodlama Isleri Birimi tarafindan ilçe genelinde son 6 ayda 40 adet konteyner giydirme islemi yapildi. 25 adet konteyner giydirme tamiri yapilarak konteynerler yerine yerlestirildi. Ayrica 150 adet konteynerin bakim ve tamirati yapilarak kullanimi mümkün olmayan hurdaya ayrilmis 50 adet konteynerden 26 adet 800 litrelik konteyner ise ekipler tarafindan kullanilir hale getirildi.



176 Bin 410 TL katki

Konteyner bakim ve onarim çalismalari sonucunda belediye bütçesine 176 bin 410 TL tutarinda girdi ile katki saglandi. Mobil ekipler, bölgelerde belirledikleri konteynerlerin bakim, onarim ve boyama islemlerini bulundugu yerde gerçeklestirirken tamir ve bakimi mümkün olmayan konteynerler ise hurdaya çikarilip geri dönüsüme gönderiliyor. Temiz bir Bodrum için gece gündüz çalisan belediye ekipleri, vatandaslarin çevreye karsi duyarli olmalari, çöp konteynerlerine evsel atiklar disinda özellikle geri dönüsüm malzemeleri, moloz, bahçe atigi ve yanici madde atilmamasi konusunda uyarida bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile