Çöp Konteynerine Atilan 5 Yavru Köpek Temizlik Personelinin Dikkatiyle Kurtarildi

Çöp Konteynerine Atilan 5 Yavru Köpek Temizlik Personelinin Dikkatiyle Kurtarildi

Edirne’nin Kesan ilçesinde koli içerisine koyularak çöp konteynerine atilan 5 yavru köpek, temizlik görevlileri tarafindan bulundu.

Kesan ilçesinde çöpleri toplayan Temizlik Isleri Müdürlügü personeli, Asagi Zaferiye Mahallesi’ndeki bir çöp konteynerinin içerisinden sesler geldigini fark etti. Konteynere bakan personel koliyi fark etti. Koliyi açan görevliler, kolinin içerisinde 5 yavru köpek oldugunu gördü. Personel, durumu Veteriner Isleri Müdürlügüne bildirdi. Köpekler Veteriner Isleri Müdürlügü ekiplerince teslim alindi.

Yavru köpekler, bakimlari için Kesan Sokak Hayvanlarini Koruma Dernegine verildi.

Dernek Baskani Sevinç Cebeci, henüz 1 haftalik olduklari tahmin edilen yavru köpekleri bulan temizlik görevlilerine tesekkür ederek, "Su an yavru köpekleri biberon ile besliyorum. Daha gözleri açilmamis yavru köpekleri annesinin altindan alarak sokaga atmak çok üzücü. Bir insanin böyle bir sey yapmasina inanmak istemiyorum. Yavrular sabaha kadar agliyor. Bari kis gününde bari yapmayin. Her zaman söylüyoruz; madem bakmayacaksiniz, köpeginizi kisirlastirin. Belediye bu islemi yapiyor. Bunu yapmadiginiz gibi, 5 canin hayatina kastediyorsunuz. Bunlar bir esya degil, hepsi birer canli. Biz karincaya basmamak için üzerinden atlayan insanlarken ne ara bu hale geldik. Çok üzücü bir olay" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile