Çöplerin Içinde Altin Aradilar

Çöplerin Içinde Altin Aradilar

Manisa’nin Yunusemre ilçesinde yasayan Gündogdu Ailesi, 40 bin Türk Lirasi degerindeki altinlarini yanlislikla çöpe atti. Durumu fark eden ailenin imdadina ise Yunusemre Belediyesi ekipleri yetisti. Çöpün toplandigi araçta yapilan aramada ailenin altinlari bulunarak teslim edildi.

Manisa’nin Yunusemre ilçesi Muradiye Mahallesinde yasayan Gündogdu Ailesi, altinlarini bir anlik dalginlikla çöp konteynerine atti. Daha sonra durumu fark eden aile, Yunusemre Belediyesi Çagri Merkezi’ni arayarak durumu bildirerek yardim istedi. Çagri merkezinden alinan talep üzerine kati atik bertaraf tesisi yolunda olan araç, Yunusemre Belediyesi Santiyesi’ne getirilerek Temizlik Isleri Müdürlügü personelince çöp kamyonunda arama yapildi. Çöpler ayiklanarak 40 bin Türk Lirasi degerindeki altinlar bulunup Gündogdu Ailesine teslim edildi.

Süreçte kendilerine özverili bir sekilde yardimci olan Yunusemre Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekiplerine tesekkür eden Ercan Gündogdu sunlari söyledi: “Bir anlik dalginlik sonucu altinlarimizi çöpe atmistik. Yunusemre Belediyemiz hizlica koordine olarak altinlarimiza kavusmamiza yardimci oldu. Bize yardimci olan Temizlik Isleri Müdürlügü ekiplerimize ve Yunusemre Belediye Baskanimiz Dr. Mehmet Çerçi’ye tesekkür ediyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile