Çöpte Baslayan Yangin Iki Isyerine Siçradi

Çöpte Baslayan Yangin Iki Isyerine Siçradi

Antalya’da çöp konteynerinde baslayan yangin rüzgarin etkisiyle yakinda bulunan iki isyerine siçradi. Yanginda isyerlerinde maddi hasar meydana geldi.

Olay, saat 11.30 siralarinda Kepez ilçesi 75. Yil Caddesi üzerinde bulunan Hurdacilar Sitesi’nde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan bir çöp konteynerinin yandigi ve alevlerin yakinda bulunan bir isyerine siçradigi ihbarini alan Antalya Büyüksehir Belediyesi’ne bagli itfaiye ekipleri hizla olay yerine intikal etti. Geri dönüsüm tesisi oldugu ögrenilen ve içerde preslenmis kagitlarin bulundugu isyerine ekipler müdahale ederken bu kez de alevler bitisikte bulunan bir baska isyerine siçradi. Takviye ekiplerin gelmesiyle isyerinde bulunan is makinelerinin de yardimiyla yangin büyümeden söndürüldü.

Iki isyerinde maddi hasar olustu

Pazar olmasi nedeniyle kapali olan isyerinde çalisanlarin olmadigi iki isyerinde de maddi hasar meydana geldi. Yangina ilk müdahaleyi o sirada yakinda bulunan bir baska isletmenin sahibin müdahale ettigi ögrenildi. Yangini ilk fark eden ve kendi çabalari ile söndürmeye çalisan Mahmut Dagdas, “Bir anda çöp tutustu. Kisa bir süre sonra agaca siçradi. Agacin parçalari da yanarak isyerinde ki kagit malzemeleri tutusturdu. Kivilcimlar buraya geldi bir anda tutustu. Biz de komsu olarak müdahale ettik” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile