Çorlu'da Asayiş

Çorlu'da, adres sormak için yanlarında durdukları hırsızlar tarafından soyulduğunu iddia eden kişiler, polise müracaat ederek şikayetçi oldu.

Alınan bilgiye göre, Hıdırağa Mahallesi'nde plakası açıklanmayan H.G. idaresindeki otomobil ile duran kişiler, yanlarına gelen hırsızlık şüphelilerine adres sormak istedi.
Bu sırada şüpheliler, otomobilin kapılarını açarak ön koltukta oturan M.G.'nin elindeki çantayı alıp kaçtı. Daha sonra polis merkezine giderek şikayetçi olan H.G, çantanın içerisinde bin avro, altın kolye, nüfus cüzdanı ve banka kartı bulunduğunu beyan etti.
Polis, şüphelileri yakalamak için soruşturma başlattı.
-Çorlu'da kaçakçılık operasyonu
Çorlu'da, kaçak cep telefonu ve aksesuarları ele geçirildi.

Reşadiye Mahallesi'neki bir iş yerinde kaçak cep telefonu ve aksesuarları satışı yapıldığı ihbarı alan polis ekipleri harekete geçti.

İş yerine düzenlenen baskında, 53 cep telefonu, 48 batarya, 234 kılıf, 20 sarj aleti, 9 USB kablosu ve 17 telefon kaplama jelatini ele geçirildi.

Kaçak malzemelere el koyan polis, iş yeri sahibi F.E.'yi ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.

-Çorlu'da hırsızlık şüphelisi 1 kişi tutuklandı

Çorlu'da, park halindeki motosikleti çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Nusratiye Mahallesi'de bir iş yerine alışveriş için giren Z.Y, motosikletini yol kenarına bıraktı. Buradaki motosikleti alarak kaçmaya başlayan H.S, etraftakiler tarafından fark dildi.

Polise haber verilen olayda, takibe alına şüpheli birkaç sokak ötede yakalandı.


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile