Çorlu'da Kaldırım Çalışmaları Sürüyor

Çorlu'da Kaldırım Çalışmaları Sürüyor

Çorlu Belediyesi ve yüklenici firma ekiplerince başlatılan kaldırım çalışmaları devam ediyor.Bu kapsamında yapımı süren Havuzlar Cumhuriyet Parkının bitişiğinde, Bülent Ecevit ve Cevdet Sunay Bulvarlarının arasında kalan Güldalı Sokak da kaldırım çalışması gerçekleştiriliyor.

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve yüklenici firma ekiplerince Orhan Kemal Caddesi 18. Sokak üzerinde düzenlenen törenle ilk kazmanın vurulmasının ardından başlatılan alt yapı çalışmalarının sonrasında altyapının tamamlandığı bölgelerde üst yapı ve kaldırım çalışmalarına da geçildi.

Çorlu Belediyesi ve yüklenici firma ekipleri bir yandan 4. Etap Altyapı çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürürken diğer yandan da alt yapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde üst yapı ve kaldırım çalışmalarına başladı.

Bu kapsamda Havuzlar Cumhuriyet Parkının bitişiğinde yer alan Bülent Ecevit ve Cevdet Sunay Bulvarlarının arasında kalan Güldalı Sokak üzerinde kaldırım çalışmaları başlatan ekipler, kaldırımları tamamladı. Sokağın her iki yanında da kaldırımlara parke taşı döşenerek kaldırımlar yayaların kullanımına açıldı.

Çorlu Belediyesince yüklenici firma ekiplerine yaptırılan 4. etap altyapı projesi kapsamında Atatürk Bulvarı, Mandıracı Caddesi, Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi ve bağlı sokaklarda yağmur suyu ve kanalizasyon hatları altyapı çalışması, Anafartalar Caddesi, Derinyol Sokakları, Memduh Şevket Esendal Caddesi ve bağlı sokaklar, kanalizasyon hatları altyapı çalışması, Cemal Gürsel Bulvarı, Eski Tekirdağ Caddesi, Mustafa Kemal Caddesi ve 1.ve 2. Sokak kanalizasyon ve yağmur suyu hatları altyapı çalışması, Arabacı Caddesi, Eski Bağlar Caddesi, Bilecik Caddesi ve bağlı sokaklar kanalizasyon hatları altyapı çalışması, Dr. Sadık Ahmet Caddesi, Orhan Kemal Caddesi, Orhan Bey Caddesi ve bağlı sokaklar kanalizasyon hatları altyapı çalışması yapılacağı kaydedilmişti. Alt yapı projeleri dahilinde başlatılan çalışmalar aralıksız olarak sürdürülüyor .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile