Çorlu Kaymakamı Doğan Semt Pazarında

Çorlu Kaymakamı Doğan Semt Pazarında

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan Çorlu'da Perşembe günleri kurulan semt pazarına gitti.

Hem pazarcı esnafı hem de Pazar alışverişine çıkan vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Doğan, öğle yemeğini de pazarcı esnafları ile birlikte pazar tezgahlarının üzerinde yedi. Alanya Kaymakamlığı görevinden Çorlu Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Hulusi Doğan, Çorlu'da göreve geldiği ilk günden bu yana vatandaşlarla kurduğu iyi ilişkiler, sürekli olarak halkın arasında olması ve iletişimi ile dikkat çekiyor. Hemen her toplantı, açılış ve organizasyona katılan Kaymakam Doğan Son olarak Perşembe Pazarını ziyaret etti.

Semt pazarı girişine makam aracı ile gelen Kaymakam Doğan, daha Sonra önce giyim pazarını ardından da meyve - sebze pazarını dolaşarak hem esnaflarla hem de Pazar alışverişine çıkan vatandaşlarla sohbet etti. Esnafa işlerinin durumunu soran Kaymakam Doğan, el emeği ürünler satan yaşlı bir pazarcı ile de uzun süre sohbet etti.

Son olarak balık pazarına da giden Kaymakam Doğan'a Çorlu Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Enver Şengelir de Pazar gezisi boyunca eşlik etti.

Perşembe günleri kurulan semt pazarının Çorlu'nun hatta bölgenin en büyük semt pazarı olduğunu dile getiren Pazarcılar Odası Başkanı Enver Şengelir: “400'u Çorlu ve çevresinden, 170 tanesi de Tekirdağ, İstanbul, Babaeski, Edirne ve Çanakkale'den olmak üzere 500'den fazla esnaf bu pazarda tezgah açıyor” dedi.

Semt pazarında tezgah açan esnafların tezgah numaraları olmasının yararlı bir uygulama olacağını dile getiren Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan: “Pazar tezgahlarına plaka gibi numaralar verilse vatandaş muhatabını daha çabuk bulur. İade ve değişimler ile şikayetlerde tezgah numarasından bulmak ve hatırlamak çok daha kolay olur. Bu uygulama hayata geçirilebilir” diye konuştu.

Pazarcı esnaflarının sorunları ile isteklerini de dinleyen Kaymakam Doğan, Pazar gezisinin ardından öğle yemeğini pazarcı esnafları ile birlikte Pazar tezgahlarının arasında yedi. Kaymakam Doğan diğer semt pazarlarını da ziyaret etmek istediğini belirterek Perşembe Pazarından ayrıldı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile