Çorlu TSO'dan Başkan Baysan'a Ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı İzzet Volkan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

Çorlu TSO Başkanı Volkan, oda yönetimine seçilmeleri dolayısıyla Yönetim Kurulu üyeleriyle Çorlu Belediye Başkanı Baysan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Volkan, Belediye Meclisi Salonu'nda gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, hizmet yoluna çıktıklarını ve bu süreç içerisinde birlik, beraberliğin çok önemli olacağını söyledi.

Oda olarak bölgeye hizmet ederek yeni projeler üreteceklerini belirten Volkan, "Göreve gelmeden önce bir çok proje ürettik. Şimdi onları hayata geçirmeye sıra geldi. Bu hizmetleri sırasıyla bölgemizde hayata geçirerek üyelerimizin hizmetine sunacağız." diye konuştu.

Baysan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin ardından göreve seçilen yönetim ve meclis başkanı ve üyelerini tekrar tebrik etti.

Odanın seçim dönemini güzel bir havada geçirdiğini ifade eden Baysan, "Bizler bir ve beraber olarak hareket ettiğimiz müddetçe bölgemizde yatırımlar daha da artacak ve beraberinde istihdam çoğalacak. Çorlumuzun daha da modernleşmesi için daha çok çaba sarf edeceğiz. Bizim ortak değerimiz Çorlumuzdur. Çorlumuz için de ele ele gönül gönüle vererek ne gerekiyorsa yapacağız." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile