Corpus Sigorta Acenteleriyle Bir Araya Geldi

Corpus Sigorta Acenteleriyle Bir Araya Geldi

Risk mühendisliginde sektörün güçlü aktörlerinden Corpus Sigorta, 2023 yili hedefleri arasindaki acente kanalinda penetrasyonu artirma çalismalari için Istanbul Hilton Bosphorus’da acenteleriyle bir araya geldi.

Yeni ve eski Istanbul acentelerinden olusan bir grup sigorta acentesi, Corpus Sigorta’nin hedeflerini ve sektöre dair degerlendirmelerini Genel Müdür Murat Sisli basta olmak üzere Corpus Sigorta yöneticilerinden dinledi.

Keyifli bir mekanda acentelerle sohbet etme firsati elde ettiklerini söyleyen Corpus Sigorta Genel Müdürü Murat Sisli, “Sektörün en önemli satis kanallarindan biri olan acente dostlarimiz ile hem sektörün güncel sorunlarini konusmak hem de pazardaki firsatlari birlikte nasil degerlendirecegimize iliskin görüs alisverisinde bulunmak üzere, kahvaltida bir araya geldik. Yilin henüz basinda ülke olarak yasadigimiz deprem felaketinin ardindan, yurt içinde ve yurt disinda sekillenen piyasa kosullari hakkinda acente meslektaslarimizi bilgilendirdik, olusan mevcut kosullarda onlarin ihtiyaçlarini dinledik. Ilerleyen zamanlarda artan siklikta, Türkiye’nin her yerinde faaliyet gösteren acentelerimiz ile bu tür organizasyonlar yapmaya devam edecegiz” dedi.

Corpus Sigorta olarak tüm satis kanallari ile olan is birligini üst seviyelere çikarma çabalarinin artarak devam ettigini belirten Corpus Sigorta Genel Müdür Yardimcisi Haldun Çelik ise sunlari ifade etti:

“Sektörün en önemli atardamarlarindan biri olarak tanimladigimiz acentelerimizin güncel ihtiyaçlarini bire bir onlardan dinlemek ve Corpus Sigorta olarak bu ihtiyaçlarin karsilanmasi adina alacagimiz aksiyonlari tespit etmek amaciyla acente dostlarimiz ile Istanbul’da bir araya geldik. Onlarin ihtiyaçlarini dinlerken yurt içi ve yurt disi piyasalarda sektöre iliskin, tespit ve öngörülerimizi acentelerimize aktarma firsati bulduk. Önümüzdeki süreçte, broker kanalinda yakaladigimiz basari ve penetrasyonu, acente kanalinda da gerçeklestirmek üzere var gücümüz ile çalismaya devam edecegiz. Bunu yaparken, acentelerimizin ihtiyaçlarini, sirketimizin gelisim alanlarini kesintisiz sekilde acentelerimizden dinlemeye her platformda devam edecegiz.”

Çelik, ekonomik kosullarin gün geçtikte zorlastigina dikkati çekerek, “Maher Holding bünyesinde yer alan grup sirketlerimizin faaliyetleri hakkinda kisa bilgilendirmeler yaparken holding bünyesinde yer alan sirketlerin, acentelerimizin gelirine nasil katki yapabilecegine iliskin is modellerimiz üzerinde de görüs alisverisinde bulunduk. Kurguladigimiz modeller ile acentelerimizin gelirlerinde ciddi artis saglamayi hedefliyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile