Çorum'a 10 Yeni Doktor Atandi

Çorum'a 10 Yeni Doktor Atandi

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum ve ilçelerine 10 hekimin atamasinin yapildigini bildirdi.

Milletvekili Ceylan yaptigi açiklamada, 101. Dönem DHY Münhal kadro listesi kura çekimi sonucunda Alaca ilçesi’ne 1 Uzman Tabip ve 1 Aile Hekimi, Iskilip ilçesi’ne 1 Uzman Tabip, Kargi ilçesi’ne 1 Aile Hekimi, Sungurlu ilçesi’ne 1 Aile Hekimi, Osmancik ilçesi’ne Çocuk Sagligi ve Hastaliklari Uzmani, Çorum Merkez Toplum Sagligi Merkezine 1 Aile Hekimi, Çorum Erol Olçok Egitim ve Arastirma Hastanesi 1 Iç Hastaliklari Uzmani, 1 Ruh Sagligi ve Hastaliklari Uzmani ve 1 Tibbi Onkoloji Uzmaninin atandigini açikladi.

Atamalar için Saglik Bakani Fahrettin Koca’ya tesekkür eden Ceylan, “Hemsehrilerimiz artik bulunduklari il ve ilçe merkezlerinde 5 yildizli otel konforunda ki hastanelerimizde gönül rahatligi ile tedavi olabilecek. Yeni uzman doktor atamalarimiz Çorum için hayirli olsun” dedi.

Diger branslarda ki hekim açiklarinin en kisa sürede tamamlanacagini belirten Milletvekili Ceylan, “AK Parti iktidari olarak, üstlendigimiz görev sorumluluklarimiz geregi son derece önemli olan saglik hizmetlerini eksiksiz yerine getirmesi için personel atamalari konusunda gerekeni yapiyoruz. Bütün amacimiz hemsehrilerimizin saglik hizmetlerinden kesintisiz yararlanmasini saglamak. Saglik hizmetleri olmazsa olmazimiz" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile