Çorum Bağımsız Ülkücü Hareket Platformu: Doğruları haykırdığı için ülkü devi Ramiz Ongun’u

Çorum Bağımsız Ülkücü Hareket Platformu Başkanı Baki Karabıcak, referandumda ‘evet’ dediler diye nice il ve ilçe başkanının görevden alındığını, teşkilatların feshedildiğini belirtti.



Karabıcak, nice belediye başkanı, belediye ve il genel meclisi üyesi arkadaşlarının ihraç edildiğini ifade ederek, "Türk milletinin büyük ekseriyetinin ittifakla ‘evet’ dediği anayasa değişikliği referandumunda milletinin yanında olduğu için, doğruları haykırdığı için ülkü devi Ramiz Ongun’u MHP’den ihraç ettiler. Hem de bin bir dalavere ile. Ancak Türkiye genelinde ‘hayır’ oyları az çıkmasına rağmen, bu yanlış karardan sorumlu olan genel merkez yöneticileri istifayı akıllarından bile geçirmediler." dedi.

MHP‘nin, referandumdaki tutumunu şiddetle kınadığını belirten Karabıcak, şöyle devam etti: "MHP genel merkezinin talimatıyla bu zulmü ülküdaşımıza reva görmekten zerrece utanmayanları ibretle kınıyoruz. Tarih ve ülkücü camia onları hiçbir zaman affetmeyecek, şehitlerimizin, gazilerimizin elleri iki cihanda yakalarında olacaktır, bunu bilesiniz. Bağımsız Ülkücüler olarak bizler başladığımız yerdeyiz. Ya ekseni kayanlar, rotası şaşanlar, vicdanı kararanlar, ülküsü ve ilkesi yok olanlar sizler neredesiniz. Neye ve kime hizmet ediyorsunuz her iki dünyada da şehitlerimizin, gazilerimizin ve biz Bağımsız Ülkücülerin elleri yakanızda olacağını unutmayın diye konuştu."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile