Çorum Belediyesi'nden Engelliler Gününde Renkli Kutlama

Çorum Belediyesi'nden Engelliler Gününde Renkli Kutlama

Çorum Belediyesi, 3 Aralik Dünya Engelliler Günü nedeniyle Mimar Sinan Dügün Salonu’nda bir etkinlik gerçeklestirdi.

“Sevgi varsa engel yoktur” sloganiyla çesitli etkinliklerin yapildigi programda engelli ögrenciler dans edip oyunlar oynadi. Etkinliklerde doyasiya eglenen engelli ögrenciler, Belediye Baskani Halil Ibrahim Asgin’a tesekkür etti.

Etkinlikte bir konusma yapan Baskan Asgin, ögrencilerin Dünya Engelliler Günü’nü kutladi. Belediye Baskanligi döneminde en çok engelli bireylerin içinde yer aldigi etkinliklerden haz aldigini belirten baskan Asgin “Gönlü engelsiz kardeslerimizin yüregindeki güzellikler çok büyük. Rabbim bizleri sizlere hizmetkar eyledigi için binlerce kez sükrediyorum" dedi.

Engeliler Günü’nün toplumda farkindalik olusmasi için önemli bir gün olduguna isaret eden Baskan Asgin, saglikli her bireyin engelli adayi oladugunu ifade ederek “Bu gün, birimizi daha iyi anlayacagimiz, empati yapacagimiz bir gündür” seklinde konustu.

Çorum Belediyesi’nin engelli bireylere verdigi öneme de dikkat çeken Baskan Asgin, Engelli Egitim Merkezi ve Engelli Rehabilitasyon Merkezlerinde 200’e yakin engelli bireye hizmet sunduklarini dile getirdi.

Program sonunda engelli ögrenciler yaptiklari tabloyu Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin’a hediye etti. Engelli ögrencilerle yakindan ilgilenen Baskan Asgin, onlarla sohbet edip fotograf çektirdi. Engelliler Günü kutlama programi ödül töreni ve pasta kesilmesi ile sona erdi.

Etkinlige Vali Yardimcisi Erdogan Kanyilmaz, Belediye Baskan Yardimcilari Ismail Yagbat, Zübeyir Tuncel, Engelli Egitim Merkezi ve Engelli Rehabilitasyon Merkezi ögrencileri ile aileleri katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile