Çorum Belediyesi'nden Huzurevi'nde Eğlence Programı

Çorum Belediyesi Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzurevinde kalan yaşlılara yönelik bir eğlence programı düzenledi.

Huzurevi'nde gerçekleştirilen programda Belediye Türk Halk Müziği Korosu bir konser vererek Huzurevi sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Programa Belediye Başkan yardımcısı Zeki Gül, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Oruç, Huzurevi Müdürü Gazi Ekici ve Müdür yardımcısı İsmail Yılmaz ile Huzurevi sakinleri katıldı.
Huzurevi'nde bulunan yaşlılarla tek tek ilgilenen Başkan yardımcısı Zeki Gül, burada bulunan yaşlılara günün anlamı nedeniyle karanfil dağıttı. Gecede koronun seslendirdiği türküler ile coşan Huzurevi sakinleri zaman zaman piste çıkarak oynamayı ihmal etmediler.
Unutulmamamın güzel bir duygu olduğunu ifade eden yaşlılar Çorum Belediyesi'ne böyle bir gece düzenlediği için teşekkür ettiler.
Belediye Başkan yardımcısı Gül, yaşlıların kültür ve değerleri yarınlara taşıyan en değerli varlıklar olduğunu belirtti.
Gül, "Sizlerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmasını gerekmektedir. Sizlere sahip çıkmak herkesin görevidir" dedi.
Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Oruç, Çorum Belediyesi tarafından Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzurevi'nde düzenlenen program nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.
Herkesin geleceğin yaşlı adayı olduğunu ifade eden Oruç, bu nedenle yaşlılara sahip çıkmanın önemli bir sosyal aktivite olduğunu burada yapılan bu programın bu insanlar tarafından çok önemsendiğini kaydetti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile