Çorum Belediyesi'nden Semt Pazarlarinda Yogun Denetim

Çorum Belediyesi'nden Semt Pazarlarinda Yogun Denetim

Çorum Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, vatandaslarin saglikli ve güvenilir ortamda alisveris yapmalarini saglamak amaciyla semt pazarlarinda denetimlerini araliksiz sürdürüyor.

Çorum Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri tarafindan gerçeklestirilen denetimlerde, sebze ve meyvelerin tazelik ve görünüm standartlarina uygunlugu, tezgahlarin temizligi ve düzeni, satis öncesinde ve sonrasinda hijyen kurallarina uyulup uyulmadigi gibi birçok kritik nokta detayli bir sekilde inceleniyor. Bu denetimlerle, vatandaslarin güvenle alisveris yapabilecekleri bir ortamin olusturulmasi hedefleniyor.

Pazartesi Pazarinda yapilan denetimlere katilan Belediye Baskan Yardimcisi Turhan Candan, ürün kalitesi ve hijyen açisindan vatandas memnuniyetini artirmak amaciyla semt pazarinda denetimlere devam ettiklerini belirtti.

Candan “Semt pazarlarinda sebze ve meyve kalite standardinin artirilmasi, tezgâh önü ve arkasinin ayni kalitede olmasi denetimleri yapilmaktadir. Bu denetimlerimiz araliksiz devam edecek.” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile