Çorum'da Firtina Agaçlari Devirdi

Çorum'da Firtina Agaçlari Devirdi

Çorum’da ögle saatlerinden itibaren etkili olan firtina kentte çok sayida agacin devrilmesine, çatilar uçmasina elektrik tellerinin kopmasina neden oldu. Firtina sonrasi vatandaslardan gelen ihbarlari degerlendiren belediye ekipleri, olusan zararlari gidermek için seferber oldu.

Kentte yasanan siddetli firtina sirasinda agaç devrilmesi olaylariyla ilgili 25 ihbar alan belediyesi ekipleri aninda müdahale etti. Parklar ve yol kenarlarinda firtina nedeniyle devrilen agaçlar belediye ekipleri tarafindan kaldirildi.

Saganak yagmura karsi güvenlik tedbiri

Belediye Fen Isleri Müdürlügü, Park ve Bahçeler Müdürlügü, Temizlik Isleri Müdürlügü ve Itfaiye Müdürlügü’ne bagli ekipler saganak yagmur ve sel riskine karsida sehir genelinde mazgal temizligi yaparak güvenlik tedbiri aldilar.

Baskan Asgin’dan geçmis olsun mesaji

Kentte yasanan firtina sonrasinda belediye ekiplerinin olusan zararlari gidermeye yönelik çalisma yaptiklarini belirten Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, "Olaganüstü hava sartlari nedeniyle teyakkuzda olan mesai arkadaslarimiz, yasanan problemleri gidermek için canla basla çalisiyorlar. Sehrimizi olumsuz etkileyen siddetli firtinadan zarar gören tüm hemserilerimize geçmis olsun diliyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile