Çorum'da Firtina Köy Dügününü Savas Alanina Çevirdi

Çorum'da Firtina Köy Dügününü Savas Alanina Çevirdi

Çorum’un Iskilip ilçesine bagli Karaburun köyünde, firtina dügün yerini savas alanina çevirdi. Dügün çadiri, masa ve sandalyeler firtina nedeniyle uçtu.

Karaburun köyünde ikamet eden Yasar Biyik, oglunun dügünü için köy meydaninda yemek verdi. Yaklasik bin 500 davetlinin katildigi dügün yemegi aniden çikan firtina nedeniyle yarida kalirken, dügün yemegi için kurulan çadir ile yemek için hazirlanan masa ve sandalyeler etrafa savruldu. Dügüne katilmak için köye gelen davetlilerin bir kismi geri dönerken büyük bir bölümü ise köydeki samanlik ve çati altlarina sigindi.

Dügün daveti için kurulan dügün çadiri firtina nedeniyle yirtilip uçarken yemek için hazirlanan masa ve sandalyelerde savrularak çevredeki tarla ve bahçelere uçtu. Dügün çadirinin firtina nedeniyle uçmamasi için büyük ugras veren dügün sahibi ve davetlilerin çabalari yeterli olmadi. Yirtilan çadir çok sayida parçaya ayrilirken, masa ve plastik sandalyelerin bir kismi da kirildi.

Dügün sahibi Yasar ve Erdal Biyik kardesler, "Dügünümüz vardi, firtina her seyi altüst etti. Yaklasik bin 500 kadar davetlimiz vardi, firtina sonrasi her sey yarida kaldi. Dügün çadiri, masa, sandalye her sey uçtu. Allah’tan gelen afat, dügün yarida kaldi fakat can kaybimiz yok, buna sükür" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile