Çorum'da 'Huzurlu Sokaklar Ve Çocuk' Uygulamasi Yapildi

Çorum Emniyet Müdürlügünce genel asayis ve kamu düzeninin saglanmasi amaciyla "Huzurlu sokaklar ve çocuk" uygulamasi yapildi.

Il Emniyet Müdürlügü ekipleri, günün farkli saatlerinde basta park ve yesil alanlar olmak üzere okul çevreleri ile stratejik öneme sahip bölgelerde denetim yapti.

Yaklasik 1000 kisinin GBT sorgusunun yapildigi uygulamada 243 araç, 93 is yeri, 23 okul çevresi, 41 metruk bina ve 54 park kontrol edildi.

Herhangi bir suç unsuruna rastlanmayan uygulamada 3 araç sürücüsüne 1110 lira idari para cezasi uygulandi.

Iskilipli Atif Hoca Parki'nda GBT sorgusu yapilan Abdullah Murat, polisin denetimlerinden son derece memnun oldugunu, kendini daha güvende hissettigini söyledi.

Bu tür denetimlerin suç islemeye meyilli kisileri tedirgin edebilecegini dile getiren Murat, "Kurallara uymayanlar cezasini çeksin. Burada arkadasimla sohbet ediyoruz. Oradan biri gelip huzurumu bozunca buranin hiçbir anlami kalmiyor. Allah devletimizden, polisimizden razi olsun." dedi.

Hamza Yalçin da "Ne mutlu ki polisimiz denetim yapiyor. Kurallara uyan var, uymayan var. Uymayanlar tespit edilsin. Denetim yapilmasini istiyorum." ifadesini kullandi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile