Çorum'daki Dolandırıcık Operasyonu

Çorum'da, değerinin üzerinde fiyat teklif edip senet karşığılı aldıkları hayvanları başka yerde satarak gelir elde eden ve günü gelen senetleri ödemeyerek dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 18 kişiden 5'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonunda gözaltına alınan 18 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından "Örgüt kurmak suretiyle dolandırıcılık" suçundan adliyeye sevk edildi.
Şüphelilerden M.K, K.M, A.A, S.S, S.Y, A.C, ve F.D. Cumhuriyet savcılığınca ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlılardan E.P, O.P, A.K, A.Y. ve M.K. tutuklandı, diğer şüpheliler F.P, Y.A, C.Y, H.K, S.Ş, M.G. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Çorum Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen operasyonda, Çorum, Kırıkkale, Yozgat ve Ankara'da besicilerden büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarını, değerinin üzerinde fiyat teklif edip, bir miktar peşinat, geri kalanını ise senet karşılığında aldıkları, daha sonra hayvanları satarak gelir elde edip, günü gelen senetleri ödemeyerek dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 18 şüpheli gözaltına alınmıştı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile