Çorum İçin Ensar Vakfı ve Müsiad’tan Güç Birliği

Çorum İçin Ensar Vakfı ve Müsiad’tan Güç Birliği

Ensar Vakfı ve Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD), Çorum’a yapılacak hizmetlerde ortak hareket edecek.


Ensar Vakfı Çorum Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (MÜSİAD) ziyaret etti. Ensar Vakfı Başkanı Halil İbrahim Aşgın, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda tekrar MÜSİAD başkanlığına seçilen Av. Rumi Bekiroğlu ve ekibini kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Halil İbrahim Aşgın, ülke ve Çorum adına her alanda fikir üretmeye ve iş birliği yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Sivil toplum kuruluşlarının üstlendikleri misyonun tabelalarda kalması için isteyen Aşgın, tüm sivil toplum kuruluşlarından toplumun istifade edebileceği fikir ve projeler üretmesi için çağrıda bulundu.

Ensar Vakfı’nın, MÜSİAD ile kardeş kuruluş olduğunu, birlikte güzel hizmetlere imza atacaklarını dile getiren Aşgın, sivil toplum kuruluşlarıyla birçok platformda güzel bir birliktelik sağlandığının altını çizdi.

Türkiye’nin yeni bir sürece girdiğine dikkat çeken Aşgın, yeni Türkiye vizyonunda sivil toplum kuruluşlarına büyük görevler önemli görevler düştüğünü kaydetti.

Aşgın, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra ülke ve Çorum adına fikir ve proje üretmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

MÜSİAD Çorum Şu.e Başkanı Rumi Bekiroğlu, Çorum ortak paydasında toplumun tüm kesimleriyle birlikte hareket etmeye hazır olduklarını açıkladı.

MÜSİAD Çorum Şubesi olarak üyelerimizin kişisel, sektörel, kurumsal, kültürel ve toplumsal gelişimi yönünde faaliyetlerde bulunmaya gayret göstereceklerini dile getiren Bekiroğlu, ayrıca MÜSİAD olarak hem Çorum ekonomisine hem de Türk ekonomisine katma değer sağlamak için çalışacaklarını belirtti.

MÜSİAD üyelerinin büyük bir özveri ile çalıştığını dile getiren Bekiroğlu, “MÜSİAD genel merkezimizin bir puanlama sistemi var. Çorum’u diğer şubelerin yanında söz sahibi olan bir konuma getireceğiz. Kuruluşunun üzerinden kısa bir zaman geçmesine rağmen 100’e yaktın etkinlik gerçekleştirdik. Bunda üyelerimizin büyük katkıları oldu” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Ensar Vakfı Başkanı Aşgın ve MÜSİAD Başkanı Bekiroğlu birbirlerine kitap ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile