Çorum Polisinden Huzur Uygulamasi

Çorum Polisinden Huzur Uygulamasi

Çorum Il Emniyet Müdürlügü tarafindan il genelinde huzur uygulamasi yapildi.

Il merkezi ve ilçelerde yapilan denetimlere Terörle Mücadele Sube Müdürlügü, Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü, Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü, Asayis Sube Müdürlügü, Trafik Sube Müdürlügü ve Yunus ekipleri katildi.

Polis ekiplerince kent merkezinde 40 farkli nokta 380 personelin katilimiyla gerçeklestirilen huzur uygulamasinda durdurulan araçlar didik didik aranirken, sürücülerin belgeleri de kontrol edildi.

Huzur uygulamasina Emniyet Müdür Arif Pehlivan da katildi

Huzur ve asayis uygulamasina Il Emniyet Müdürü Arif Pehlivan da katildi.

Kontrol noktalarini ziyaret eden Pehlivan, uygulama hakkinda bilgi aldi.

Çorum’da huzur, güvenlik ve asayisin saglanmasi noktasinda yaz uygulamalarinin devam ettigini dile getiren Emniyet Müdürü Pehlivan, “Bu aksam ilk etabini yaptigimiz uygulama kapsaminda 20 hareketli, 20 sabit nokta olmak üzere 40 noktada denetimlerimiz devam edecek. Ayrica 13 ilçemizde de uygulama yapiliyor. Halkimizin memnuniyeti bizi mutlu ediyor. Denetimlerimiz devam edecek” dedi.



Uygulamada 1 kurusiki tabanca, 98 adet sentetik ecza ele geçirildi

Denetimlerde 30 umuma açik is yeri, 32 park bahçe kontrol edildi. Polis ekiplerinin 60 farkli noktada sabit ve seyir halinde yaptiklari yol uygulamasinda ise 2 bin 346 sahis, 972 araç denetlenirken 29 araca toplam 192 bin 856 TL idari para cezasi uygulanirken, 2 araç trafikten men edildi. Denetimlerde ayrica 1 adet kurusiki tabanca, 98 adet sentetik ecza ele geçirilirken dolandiricilik suçundan hakkinda 3 yil 4 ay kesinlesmis cezasi olan 1 aranan sahis yakalandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile