Edinilen bilgilere göre, Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekiplerince yapilan çalismalar neticesinde, bir sahsin kent merkezinde uyusturucu madde satisi yaptigi tespit edildi. Bunun üzerine yapilan operasyonda sahsin kaldigi evde yapilan aramada 23,12 gram metamfetamin maddesi ile 166 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.
Narkotimler tarafindan sahisla baglantili olan kisilerin yakalanmasi için il merkezinde bulunan bir dernege düzenlenen es zamanli operasyonda ise 10 süpheli yakalandi. Sahislar üzerinde ve dernekte yapilan aramalarda 3 adet sentetik ecza, 2 adet uyusturucu içme aparati, 1,22 gram esrar maddesi, 0,32 gr metamfetamin maddesi, kumar oynamak için hazirlanmis pullar, zarlar ve çok sayida iskambil kagidi ile 970 TL suç geliri oldugu degerlendirilen paraya el konuldu.
Operasyonlar sonucunda gözaltina alinan 11 süpheliden 8’i islemlerinin ardindan serbest birakilirken, 3 süpheli sahis ise gözaltina alinarak adli makamlara sevk edildi. Zanlilardan 2’si Cumhuriyet Bassavciliginca serbest birakilirken, 1 süpheli sahis ise “TCK 188-Uyusturucu Madde Ticareti” suçundan tutuklanarak L Tipi Kapali Cezaevine teslim edildi.
Çorum Polisinden Uyusturucu Operasynu
Çorum polisi tarafindan zehir tacirlerine yönelik düzenlenen uyusturucu operasyonunda 23,12 gram metamfetamin maddesi ile 166 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.



















