Çorum Şehirlerarası Otobüs Terminalinin İnşaatı Devam Ediyor

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 11 milyon 190 bin liraya ihale edilen yeni şehirlerarası otobüs terminalinin büyük bir bölümünün tamamlandığını belirtti.

Külcü, beraberinde başkan yardımcıları Alper Zahir, Turhan Candan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ile çevre yolundaki toptancılar sitesi karşısında yapımı devam eden yeni terminal inşaatında inceleme yaptı.
Başkan Külcü, burada yaptığı açıklamada, 10 bin metrekaresi kapalı toplam 54 bin 379 metrekarelik alan üzerine inşa edilen yeni terminalin, 11 milyon 190 bin liraya ihale edildiğini söyledi.

Terminalin hizmete açılmasıyla Çorum'un yanı sıra bölge insanına verilen hizmetin kalitesinin de artacağını belirten Külcü, "Şehirlerarası otobüsler için 37 peron, ilçe minibüsleri için 36 peron ve 250 araçlık otoparka sahip yeni terminalimizin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor" diye konuştu.

Temeli geçen yıl atılan terminal inşaatının büyük bölümünün tamamlandığını ifade eden Külcü, yıl içerisinde hizmete açılacak terminalin, Çorum'un büyük bir eksikliğini gidereceğini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile