Çorum Tso 'Akreditasyon Belgesi'Ni Yeniledi

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, kurumun sahip olduğu Akreditasyon Belgesi'nin yenilendiğini belirterek, "Yenilenen akreditasyon belgesi, Avrupa'nın büyük kentlerindeki odalarca verilen hizmet standardının, Çorum TSO tarafından da sunulduğunun tescilidir" dedi.

Başaranhıncal, yazılı açıklamasında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara'da düzenlenen törenle, Çorum TSO'nun da aralarında yer aldığı 152 oda ve borsanın, Akreditasyon Belgesi'nin yenilendiğini ifade etti.

Törende, Çorum TSO'nun yenilenen Akreditasyon Belgesi'nin TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından takdim edildiğini dile getiren Başaranhıncal, şunları kaydetti:
"Odamız İSO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında geçtiğimiz Ekim ayında Türk Loydu Vakfı tarafından gerçekleştirilen tetkikler sonucunda 5 yıldızını koruyarak Akreditasyon Belgesini yenilemeye hak kazanmıştır. 2007 yılında almaya hak kazandığımız belge, 3 yıl daha geçerliliğini koruyacaktır."
Türkiye genelindeki 365 oda ve borsadan 152'sinin Akreditasyon Belgesi sahibi olduğuna dikkati çeken Başaranhıncal, "Çorum TSO, bu belgeyi alan ilk odalardan bir tanesidir. Yenilenen Akreditasyon Belgesi, Avrupa'nın büyük kentlerindeki odalarca verilen hizmet standardının, Çorum TSO tarafından da sunulduğunun tescilidir. Odamızın, Avrupa Birliği ülkelerinde geçerli standartlarda hizmet vermesi gurur verici" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile