Çorum Valisi Çakır 2010'un Son Gününü Çocuklar Ve Engelli Çifte Ayırdı

Çorum Valisi Çakır 2010'un Son Gününü Çocuklar Ve Engelli Çifte Ayırdı

Çorum Valisi Nurullah Çakır, 2010 yılının son akşamını iki aileye ayırdı.

İlk olarak dil kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Abdullah Yılmaz'ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulunan Vali Çakır, ziyarette Yılmaz ailesinin çocukları Ömer (12) ve Murat'ı (8) hediyeleriyle sevindirdi.
Anne Selfinaz Yılmaz'dan ailenin durumu ve çocukların eğitim durumu hakkında bilgi alan Vali Çakır, çocukların eğitimi konusunda Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, ihtiyaçları konusunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, sağlık taraması ve tedavileri konusunda da Sağlık Müdürlüğü'ne talimat verdi. Vali Çakır, her iki kardeşe derslerinde başarılı oldukları taktirde bilgisayar ve internet sözü verdi.
Vali Çakır, Yılmaz ailesinin ardından bir süre dünya evine giren engelli Erhan Ölçer ve Ayşe Ölçer çiftini evlerinde ziyaret ederek, düğün hediyesi verdi.
"Hiç bir engel, aile kurmanın ve mutlu olmanın önünde engel olamaz." diyen Çakır, düğün törenine il dışında olduğu için katılamadığını belirtti. Çakır, ziyaret sonunda yeni evli çifte içerisinde çeşitli hediyelerin yer aldığı yeni yıl sepetinin yanı sıra mikro dalga fırın hediye etti.
İnsanların birbirlerine destek olarak, elele verip hayata tutunmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Çakır, genç çiftin hem evliliklerini hem de yeni yıllarını tebrik ederek, 2011 ve sonrasında gelen yılların, engellilerin daha engelsiz bir yaşam sürebildiği yıllar olmasını diledi.
(MMY-BÖ-Y)

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile