Çorum Valisi Kara'dan Huzurevi Ziyaretleri

LJorum Valisi Ahmet Kara, Vali Atıl Uzelgun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Ahmet AkdağŸ Huzurevi'ni ziyaret etti.

Vali Kara, beraberinde eşŸi Mesude Kara ile gittiğŸi Ahmet AkdağŸ Huzurevi'ndeki vatandaşŸlara verilen devlet hizmetlerinin memnuniyet derecelerini sordu.
Huzurevi sakinlerinden 78 yaşŸındaki Sadık Demirel, tek kişŸilik odada yaşŸamına devam ettiğŸini ve verilen hizmetlerden mutlu olduklarını söyledi.

Vali Kara'nın "Yemekler nasıl, görevliler size iyi davranıyor mu sorularına da Demirel, "LJocuklarım, gelinim bana bakmadılar. Ben de buraya geldim. Devlet onlardan daha iyi hizmet veriyor. EğŸer onlar burada bize gösterilen saygının, sunulan hizmetin yüzde birini göstersin yine de gitmem" sözleriyle karşŸılık verdi.
Vali Kara ise "Biz yaşŸlılarımıza gösterdiğŸimiz saygı ve sunduğŸumuz hizmet oranında saygı ve hizmet görürüz. Devletimiz vatandaşŸlarını sokakta bırakmaz, muhtaç duruma düşŸürmez. Yapılan hizmetler ortadadır. YaşŸlılarımız, tek kişŸilik, iki kişŸilik ve üçer kişŸilik odalarda kalıyor. Hatta bazı vatandaşŸlarımız eşŸleriyle birlikte bir odayı paylaşŸıyor" dedi.

Huzurevi sakinlerine aile ortamının sıcak havasının yansıtılmasına çalışŸıldığŸını da ifade eden Vali Kara, modern ortamlara kavuşŸan huzurevlerinin şŸartlarının her geçen gün daha da iyileşŸtirildiğŸine dikkati çekti.
Vali Kara ve eşŸi daha sonra Vali Atıl Uzelgün Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek buradaki vatandaşŸlarla da sohbet etti.
Vali Kara ve eşŸi Mesude Kara'ya ziyaretlerinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer de eşŸlik etti.
 
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile