Çorum Valisi Toprak Alacalılara Veda Etti

Valiler Kararnamesi ile Diyarbakır Valiliğine atanan ve ay sonunda Çorum'dan ayrılacak olan Vali Mustafa Toprak'ın veda turları devam ediyor

Valiler Kararnamesi ile Diyarbakır Valiliğine atanan ve ay sonunda Çorum'dan ayrılacak olan Vali Mustafa Toprak'ın veda turları devam ediyor. Vali Mustafa Toprak Alaca ilçesinde veda ziyaretlerinde bulundu.
Alaca Kaymakamı Şahin Arsal, Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Birhan ve Emniyet Müdürü Sedat Haşimoğlu ile vedalaşan Vali Toprak, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.
Alaca Kaymakamlığı'nı ziyaretinde konuşan Vali Toprak, Çorum'da önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini belirterek, Diyarbakır'da da aynı gayret ve çabayla çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.
Görev yaptığı süre içerisinde Çorum'da güzel diyaloglar kurduğunu ifade eden Vali Toprak, Çorum'dan ayrılıyor olmanın üzüntüsünü yaşadığını belirtti.
Kaymakam Şahin Arsal da Vali Mustafa Toprak'ın Çorum'da olduğu gibi Diyarbakır'da da başarılı hizmetlere imza atacağını belirterek, "Görev süreniz içerisinde Çorum'da yaptığınız büyük hizmetleriniz için teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.
Vali Mustafa Toprak, Alaca Kaymakamlığı'nı ziyaretinin ardından vatandaşlarla da vedalaştı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile