Çorumlu Gençler Valiye Leblebi İkram Etti

Gençlik Değişim Projesi kapsamında Adıyaman`a gelen Çorum Gençlik Merkezi`nden 25 kişilik kafile Vali Ramazan Sodan`ı ziyaret ederek, Çorum`un meşhur leblebisinden ikram etti.

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Çorum Gençlik Merkezi Müdürü Mehrinur Karakaya, Adıyaman Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Yenigün, Çorum`dan gelen gençler Vali Ramazan Sodan`ı ziyaret etti. Çorum Gençlik Merkezi Müdürü Mehrinur Karakaya gençler adına Vali Ramazan Sodan`a Çorum`un meşhur leblebisinden ikram ettiler. Leblebilerden yiyen Vali Sodan, salonda bulunanlara da leblebi ikramında bulundu. Vali Ramazan Sodan, bu tür gezilerin kültürel paylaşımları ortaya çıkardığını ve kültürel bağların kurulduğuna dikkat çekerek, Çorum`dan gelen gençlere `hoş geldiniz` dedi

Sodan, gençlerin 5 gün boyunca Adıyaman`da kalacaklarını, kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezeceklerini söyleyerek, mutlu bir şekilde ayrılmalarının kendileri için önemli olduğunu vurguladı. Gençlik Merkezi Müdürü Mehrinur Karakaya ise kendilerine gösterilen yakın ilgiden ve sıcak karşılamadan dolayı gençler adına teşekkürlerini iletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile