Coskunlar Otomotiv Iki Dev Markayla Daha Güç Birligi Yapti

Coskunlar Otomotiv Iki Dev Markayla Daha Güç Birligi Yapti

DENIZLI – Denizli’nin önemli markalarindan Coskunlar Otomotiv, Ingiliz kökenli efsanevi otomobil markasi MG ve Japon devi Suzuki markalarini hemsehrileriyle bulusturdu.



Denizli’de yarim asirlik geçmise sahip olan Coskunlar Otomotiv’in MG ve Suzuki Plaza açilis törenine Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakami Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, Dogan Trend Otomotiv Grubu Otomobil Markalarindan Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Tibet Soysal, MHP Il Baskani Yusuf Garip ve çok sayida davetli katildi.

Coskunlar A.S. Yönetim Kurulu Baskani Recep Coskun, Coskunlar Yönetim Kurulu Üyeleri Selman Coskun ve Salih Coskun, açilisa katilan katilimci ve davetlilerle yakindan ilgilendi.

“Denizli ile yeni bir heyecani paylasiyoruz”

Bugün yeni bir atilimin heyecanini Denizli ile paylasmanin mutlulugu içerisinde oldugunu belirten Coskunlar A.S. Yönetim Kurulu Baskani Recep Coskun, “Sirketimizin kurucusu ve Onursal Baskani olan merhum Mehmet Hamdi Coskun tarafindan 1944 yilinda temelleri atilan firmamiz; giyim, otomotiv, sigorta, perde, lastik ve insaat sektöründe faaliyet gösteriyor. Bugün burada faaliyet alanlarimizdan biri olan otomotiv sektörüyle yeni bir atilimin heyecanini paylasmak için toplanmis bulunmaktayiz. Geçtigimiz yillarda firmamizin bünyesine kattigimiz MG markasini Bodrum ve Fethiye’nin ardindan Denizli ile bulusturuyoruz. Hali hazirda hizmet veren Suzuki markamiz ile sizlere daha iyi hizmet vermek için yenilemis olmanin sevincini yasiyoruz. Bu sevincimizi paylasmak için davetimize gelen herkese tesekkür ediyor ve hos geldiniz diyorum. Bu plazanin yapiminda birçok kisinin emegi var, bu noktada herkese tesekkür ediyorum” dedi.



“Coskunlar bizim için çok önemli”

Dogan Trend Otomotiv Grubu Otomobil Markalarindan Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Tibet Soysal da “Bu tür açilislarda bulunmaktan çok keyif aliyorum, ülkeye deger kattigini düsünüyorum. Markalarin temsili ve yeni yatirimlar her zaman güzel olmustur. Burada da Denizli halkina güzel bir hizmet verilecek. Bizler Dogan Ticaret olarak yatirimlarimiza Türkiye genelinde devam ediyoruz. Coskunlar da bizim için deneyimli ve çok iyi bir lokasyon oldu. Eminim ki Denizli, Türkiye’deki ilk 3 satis noktasindan biri olacak. Coskunlar ailesine ve tüm Denizli’ye hayirli ugurlu olmasini diliyorum” diye konustu.



Coskular ailesine yeni yatirimlari için tesekkür eden Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan ise “Sehrimize ve Coskunlar ailesine sektörde bulunan herkese hayirli ugurlu olmasini temenni ediyorum. Coskunlar ailesi sehrimize deger katan ve birçok sektörde herkese örnek olabilecek sekilde hizmet veren öncü bir firma. Ticari ahlaki ile Denizli’mize çok faydalari dokundu. Kurulusundan bugüne emek veren herkese tesekkür ediyorum. Ailemizin basarili isleri yapmasini diliyorum. MG ve Suzuki gibi dünya markalarinin sehrimizde en güzel sekilde sunulmasi da çok kiymetli. Insallah buradan araç alan hemsehrilerimizin yollari açik olsun” seklinde konustu.



Konusmalar sonrasinda protokol üyeleri tarafindan Coskunlar Otomotiv MG ve Suzuki Plaza’nin açilis kurdelesi kesilerek Denizli halkinin hizmetine sunuldu. Coskunlar Otomotiv deneyimli satis temsilcileri, açilista tanitimi yapilan araçlar hakkinda davetlilere bilgiler verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile