CÜ Rektörü Kocacık, Açılışlara Katıldı

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Makine Mühendisleri Odası Sivas İl Temsilciliklerinin yeni hizmet binalarının açılış törenine katıldı.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin açılışına Kocacık'ın yanı sıra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul ve Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz da iştirak etti.

Rektör Kocacık, merkezin açılışının ardından Makine Mühendisleri Odası Sivas İl Temsilciliği yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Kocacık, açılışta yaptığı konuşmada, ''Üniversitemizde Makine Mühendisliği bölümü var. Orada arkadaşlarımızla sık sık görüşüyoruz. Sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapmak sinerji yaratmak ve bu dayanışma ile güzel ürünler ortaya koymak istiyorlar'' dedi.

Bilginin, bilgili insan gücüne dayandığını, bilgili insanın da makineyi teknolojiyi iyi kullanan insan olduğunu ifade eden Kocacık, ''O halde macera aramamıza gerek yok. Sahip olduğumuz güzel imkanları iyi kullanmak, kullanabilmeye çalışmak en doğru yoldur'' şeklinde konuştu.

Rektör Kocacık, akşam da Cem Evi'inde düzenlenen iftara katıldı.

Muhabir: Sivas

Yayıncı: Önder Felek
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile