CÜ Vakfi Okullari'nda LGS Kampi Basladi

CÜ Vakfi Okullari'nda LGS Kampi Basladi

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfi Okullari Özel Mahir Sevim Özduman Ortaokulu 8’inci sinif ögrencileri, LGS sinavi öncesi kampa girdi.

Sivas’ta egitimin öncüsü olan Cumhuriyet Üniversitesi Vakfi Okullari, ögrencilerini en iyi sekilde hazirlamaya devam ediyor. 8’inci sinif ögrencilerini Liselere Geçis Sinavi (LGS) için hazirlayan CÜ Vakfi Okullari, ögrenciler için kamp düzenledi.

24 Nisan’da baslayarak 10 Mayis’ta tamamlanacak olan kampta yogun soru çözümleri ve brans deneme sinavlari yapilacak.

"LGS Son Tur Kampimiz Basladi"

Kamp ile ilgili bilgiler veren CÜ Vakfi Okullari Özel Mahir Sevim Özduman Ortaokulu Müdürü Ersin Yilmaz, “8. Sinif ögrencilerimiz için 24 Nisan Çarsamba günü itibariyle kamp programina basladik. Taha Akgül Spor Salonu’nda uyguladigimiz kampta yogun soru çözümü, brans denemeleri ve ögretmenlerimiz tarafindan sorulara geri dönüsler veriliyor. 10 Mayis Cuma günü sonlanacak olan kampimizda Rehber ögretmenimiz ve tüm 8. sinif brans ögretmenlerimiz ögrencilerimize destek oluyorlar. Umarim verimli bir kamp dönemi gerçeklesir. Kamp sonunda okula gelecek çocuklarimiza seri denemeler uygulanarak LGS’ye hazir hale getirmis olacagiz. Simdiden tüm çocuklarimiza basarilar diliyorum ögretmenlerimize ve velilerimize de destekleri için tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile