Cübbeli Ahmet Hoca Çorlu'da Konferans Verdi

Cübbeli Ahmet Hoca Çorlu'da Konferans Verdi

İsmailağa cemaatinin önde gelen isimlerinden olan ve "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde konferans verdi.

Ahmet Mahmut Ünlü, Çorlu Sinoplular Derneği tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında konferans vermek üzere İstanbul'dan karayoluyla Çorlu'ya geldi. Çorlu Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen konferansta yaklaşık 2 bin kişiye seslenen Ünlü, boğaz iltihabı nedeniyle sesinin kısıldığını belirterek, kendisini dinleyenlerden sessiz olmaları ricasında bulundu. Ünlü, "Sessiz olalım, benim sesim kısık, boğazlarım çok iltihap oldu. Fakat önceden gaibi bilmediğimiz için buralara söz vermiş olduk, bu sözü yerine
getirmek üzere buradayım" dedi.
Türkiye'nin üzerinde oyunlar oynandığını savunan Ünlü, "Yahudi'nin emelleri var. Büyük İsrail projesi var. Bütün bu düzenler içerisinde Türkiye'deki ehli sünnet mezhebini, Osmanlı ecdadımızdan kalan şu düzgün yolumuzu bozdurmak için seferber olmuşlar, milyon, milyar dolarlık bütçeler ayırmışlar. Memleketi böyle karıştırıyorlar. Bizim gibi garipler de işte size geliyoruz, sizlerle sohbet yapıyoruz, çıkıyoruz gidiyoruz. Allah gariplerden ayırmasın" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile