Çubuk Emniyet Müdürü Çelebi, Belediye Başkanı Özden'i Ziyaret Etti

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Çubuk Emniyet Müdürü Tacettin Çelebi, Belediye Başkanı Lokman Özden'i makamında ziyaret etti.

Çelebi, ziyarette yaptığı konuşmada, Özden'i 10 Nisan Polis Haftası'nda gerçekleştirilecek olan etkinliklere davet etti.

Çelebi, ''Başkanımızın her zaman desteğini yanımızda hissediyoruz. Bu desteğini de yanımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz'' dedi.

Özden ise, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ilçedeki huzurun tesis edilmesinde emniyet teşkilatı-nın büyük pay sahibi olduğunu söyledi.

Emniyet teşkilatının halka gösterdiği samimi yaklaşımdan, verdikleri hizmetten son derece memnun olduklarını vurgulayan Başkan Özden, ''Bölgenin huzur ve güvenini tesis eden, gece ve gündüz demeden her türlü olumsuz şartlara rağmen en üst noktada çalışan emniyet teşkilatımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Bir kurumun temsilcisi olarak asayişin ve huzurun olmadığı yerde istediğiniz kadar çalışmalar yapın, orada mutlu olma şansınız yoktur. Başta Sayın Valimiz, Kaymakamımız olmak üzere il ve ilçe emniyet müdürlüğümüz ile birlikte ilçemizde koordineli bir çalışma düzeni içerisinde görev yapıyoruz'' diye konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile