Çubuk'ta Yeni Egitim Ögretim Yili Öncesi Toplanti Yapildi

Çubuk Kaymakami Adem Keles ve Belediye Baskani Baki Demirbas, 2021-2022 egitim ögretim yili öncesi daire amirleri ve okul müdürleriyle degerlendirme toplantisi düzenledi.

Çubuk Halk Egitim Merkezi Konferans Salonu'ndaki toplantinin açilisinda konusan Keles, ögrencilerin vatanini milletini seven, milli ve manevi degerlerine bagli, gelecege güvenle bakan faydali bireyler olarak yetistirilmesi gerektigini söyledi.

Ögrencilerin dünya ile yarisabilecek bilgi, beceri ve donanima sahip kilinmasinin öncelikli hedefleri olduguna isaret eden Keles, egitim ve ögretimde basari için mutlaka ögretmen, ögrenci ve veli üçgeninin kurulmasi gerektigini anlatti.

Keles, ögrencilerin motivasyonlarinin artirilmasi, sosyal ve kültürel yasantilarinin zenginlestirilmesi, çagin gelisimlerini takip edebilmeleri, her türlü olumsuzluklara karsi ve kötü aliskanliklardan korunmalari için egitim çalisanlarina büyük görev düstügünü kaydetti.

Okullarda önceligin saglik ve hijyen kurallarina uymak oldugunu vurgulayan Keles, "Insallah bu dönem çok uzun süre yüz yüze olarak egitim devam eder. Bu tabii biraz da bizim elimizde. Özellikle Kovid-19 tedbirlerine uyulmasi ve tedbirlerin takip edilmesi konusunda gerekenin yapilmasi çok önemli. Bu konuda geçtigimiz yillardan da bir tecrübemiz var. Bu sene Is-Kur üzerinden 75 yardimci hizmetler personeli alinarak okullarimiza dagitimi yapilacak." dedi.

Demirbas ise belediye ekipleri tarafindan okullarin tamaminin dezenfekte edilerek temizlendigini dile getirdi.

Okul müdürlerinin kendilerine ilettigi tüm isteklerin degerlendirmeye alindigini bildiren Demirbas, yeni egitim ögretim yilinin tüm velilere, ögretmenlere ve ögrencilere hayirli ugurlu olmasini diledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile