Çukurova'da Vezneler Hafta Sonu Da Açık

Çukurova Belediyesi, Emlak ile İşyeri Çevre Temizlik Vergisi mükelleflerini cezalı duruma düşmemeleri konusunda uyardı.

Çukurova Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Emlak ile İşyeri Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödeme süresinin 30 Kasım cuma günü mesai saati bitimi olduğu belirtildi.

Vergisini zamanında ödemeyen mükelleflerin cezalı duruma düşmemesi için Çukurova Belediyesi tarafından önlemler de alındı. Açıklamaya göre, mükellefler ödemelerini hafta sonu da dahil olmak üzere belediye hizmet binasındaki vezneler, Barış Manço Bulvarı üzerindeki Doğal Park ve İller Bankası Kavşağı Adnan Kahveci Bulvarı girişindeki belediye tahsilat şubelerine yapabilecek.

Veznelere gidemeyen mükelleflerin ''www.cukurova.bel.tr'' internet adresinden de yine sicil numaralarını girerek kredi kartı ile borçlarını ödeyebileceği bildirildi.

Muhabir: Aykut Ünlüpınar

Yayıncı: Volkan Kaşık
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile