Çukurova'da Vezneler Hafta Sonu Ve 30 Agustos'ta Açik

Çukurova'da Vezneler Hafta Sonu Ve 30 Agustos'ta Açik

Çukurova Belediyesi vezneleri hafta sonu ve resmi tatil olan 30 Agustos’ta hizmet vermeye devam edecek.

7326 Sayili Kamuya Olan Borçlarin Yapilandirilmasi Hakkindaki Kanuna göre son gün 31 Agustos olarak belirlenmisti. Son günlerin hafta sonuna ve Zafer Bayramina denk gelmesi dolayisiyla Çukurova Belediyesi yapilandirma firsatindan yararlanmak isteyen vatandaslarin magdur olmamasi için tatil olan bu 3 günde veznelerin hizmet vermesini kararlastirdi.

Buna göre Çukurova Belediye binasindaki vezneler ve Emlak Servisi 28 Agustos Cumartesi, 29 Agustos Pazar ve 30 Agustos Pazar günleri 09:00-16:00 saatleri arasinda hizmet verecek.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, vatandaslarin magdur olmamasi adina böyle bir karar aldiklarini belirterek, “Yapilandirmalar kamuya olan borçlarin ödenmesi konusunda vatandaslarimiza önemli firsat sunuyor. Borcu olan tüm hemsehrilerimizin bu firsattan yararlanip borçlarini ödemesini istiyoruz. Bu amaçla hafta sonu ve resmi tatil olan 30 Agustos Zafer Bayrami’nda veznelerimiz hizmet vermeye devam edecek. Yapilandirma için son gün 31 Agustos oldugu için, yapilandirmanin son gününde olabilecek yigilmalarin da önüne geçmek istiyoruz. Hemsehrilerimiz hafta sonu ve 30 Agustos’ta yapilandirmalarini yapabilirler” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile