Çukurova Press'in 26. Yil Coskusu

Çukurova Press'in 26. Yil Coskusu

Çukurova Press gazetesi, kurulusunun 26’nci yildönümünü kutladi.

Imtiyaz Sahibi Gülçin Kanber ve Yönetim Kurulu Baskani Engin Kanber yönetiminde yayin hayatini devam ettiren gazetenin kurulus gecesi görkemli geçti.

5 Ocak TV’nin canli yayinladigi gecede konusmacilar, Adana’da uzun yillardir yayin yapan Çukurova Press’i kutladi, yerel basinin desteklenmesi gerektiginin altini çizdiler.

Gecede Türk Sanat Müzigi Sanatçi Seray Yaygin’in yani sira Adana Büyüksehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Fidan Vursavus da söyledikleri birbirinden güzel sarkilarla misafirleri costurdu. Çukurova Press gecesinde çalinan Izmir Marsi’na tüm misafirler ellerindeki Türk Bayraklari ile eslik ederken, unutulmaz anlar yasandi.

Seyhan Balo Salonu’nda düzenlenen gecede konusan Çukurova Press Imtiyaz Sahibi Gülçin Kanber, “Bu yil da günümüzde bizleri yalniz birakmayip, geldiginiz için hepinize çok tesekkür ederim” dedi.

Genel Yayin Yönetmeni Sabit Özkeser de, gazetenin bu günlere gelmesinde okuyucularinin büyük destegi oldugunu vurgularken, “Biz meslegimizi çok seviyoruz. Bu meslege sevdaliyiz. Lütfen bir ilin olmazsa olmazi olan yerel basina sahip çikiniz” diye konustu.

Gecede gazeteye katki sunanlara plaket verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile