ÇUMED Başkanı Yeldan: Atatürk'ün açtığı yolda kararlılıkla yürüyoruz

Çukurova Medikalciler Derneği (ÇUMED) Yönetim Kurulu Başkanı Nayim Yeldan, Atatürk'ün ölümünün 72. yıldönümü münasebetiyle yayınladığı mesajında, "Cum

Çukurova Medikalciler Derneği (ÇUMED) Yönetim Kurulu Başkanı Nayim Yeldan, Atatürk'ün ölümünün 72. yıldönümü münasebetiyle yayınladığı mesajında, "Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı ve büyük komutan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümünde derin üzüntü içerisindeyiz" dedi.

Türk milletinin, gönlündeki Atatürk sevgisiyle, demokratik cumhuriyete olan bağlılığıyla ve çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkma azim ve kararlılığıyla, büyük önderin açtığı yolda ilerlediğini belirten Başkan Nayim Yeldan, "Kurtuluş mücadelemizin önderi, büyük lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'büyük eserim' dediği, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, onun işaret ettiği yolda sonsuza kadar yaşayacaktır. Atatürk, her zaman ileriye bakmış, yılmamış, milletine olan inancını hiçbir zaman kaybetmemiş, yaşamı boyunca halkının sorunlarına çözümler üretmek için çalışmıştır. Başlattığı Kurtuluş Savaşı'nın zaferle sonuçlanması, ardından millet iradesine dayalı Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulması en önemli başarısıdır. Bugün bağımsız bu topraklar altında yaşadığımız her geçen gün ve şartlar, onun değerini bir kat daha arttırmaktadır. Böyle bir lidere sahip olmakla, Türk ulusu olarak duyduğumuz onur hiçbir şey ile kıyaslanamaz. Bugün bizler, Büyük Önder Atatürk'ün göstermiş olduğu hedeflere, yine onun azminden, ilke ve devrimlerinden aldığımız güç ile ilerliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 72. yılında Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyoruz." ifadelerini kullandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile