Cumhur Ittifaki'ndan Pinarbasi Zirvesi

Cumhur Ittifaki'ndan Pinarbasi Zirvesi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç; AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm, MHP Genel Baskan Yardimcisi Ismail Özdemir, MHP Genel Sekreter Yardimcisi Tamer Osmanagaoglu, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Kayseri Il Baskani Seyit Demirezen ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Kayseri Il Baskani Erkan Demirci ile birlikte Pinarbasi ilçesini ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle bulusan Baskan Büyükkiliç, muhtarlarla da istisare toplantisi yapti.

Baskan Büyükkiliç, AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm ve Cumhur Ittifaki ortaklari ile birlikte Pinarbasi ilçesini ziyaret etti. Ilk olarak, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm, Büyük Birlik Partisi Kayseri Il Baskani Erkan Demirci ve parti yönetimiyle birlikte Pinarbasi Kizilhan ve Gümüsgün mahallelerini ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Baskan Büyükkiliç, “Bizleri her zaman oldugu gibi gönül dolusu muhabbetleriyle agirlayan hemsehrilerimize tesekkür ederim. Rabbim birligimizi ve beraberligimizi daim etsin” dedi.

Büyükkiliç, daha sonra Pinarbasi Karsli Camii’nde Cuma namazinin ardindan ilçe sakinlerine çiçek dagitarak, mübarek Cuma günlerini tebrik etti. Baskan Büyükkiliç, ilçede görev yapan mahalle muhtariyla da bir araya gelerek, istisare toplantisi gerçeklestirdi. Pinarbasi Sosyal Yasam Merkezi’nde gerçeklesen toplantiya Baskan Büyükkiliç’in yani sira AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm, MHP Genel Baskan Yardimcisi ve Kayseri Milletvekili Ismail Özdemir, MHP Genel Sekreter Yardimcisi Tamer Osmanagaoglu, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Kayseri Il Baskani Seyit Demirezen, Büyük Birlik Partisi Kayseri Il Baskani Erkan Demirci, Cumhur Ittifaki Pinarbasi Belediye Baskan Adayi Menduh Uzunluoglu, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcilari Hamdi Elcuman, Ali Hasdal ve Mustafa Türkmen, daire baskanlari ve genel müdürler, partililer ile mahalle muhtarlari katildi.

Sicak ve samimi ortamda gerçeklesen toplantida muhtarlar istek ve taleplerini gönül rahatligiyla Baskan Büyükkiliç’a iletti. Tek tek mahalle muhtarlarini sayan ve ‘hos geldiniz’ diyen Büyükkiliç, “Nezaketinize, samimiyetinize, bizim bu âcizane davetimize tesriflerinizden dolayi ayri ayri tesekkür ediyorum. Hep beraber bir aileyiz” dedi.

Baskan Büyükkiliç, 386 personel ile Pinarbasi’nin her kösesinde hizmet ve yatirim yaptiklarini ifade ederek, “El ele vermis iki Memduh ile problemlerimizi asacagimizdan hiç süpheniz olmasin. Kirsalimiz, tarim birimimiz, fen islerimiz, elektrik, temizlik sirketimiz, park bahçelerimiz, her biri sizlerin hizmetinde ve emrindedir. Tam 386 elemanimiz Pinarbasi’da, laf degil, icraat bunlar. Elektrik sirketi, tüm taleplerin karsilandigini söylüyor. Sizlerin emrindedir” diye konustu.

Konusmasina, “Hizmette hakikaten Türkiye’ye örnek faaliyetleri ile Kayseri’mizin sehremini olarak her zaman gögsümüzü kabartan çok saygideger Büyüksehir Belediye Baskanimiz Memduh Büyükkiliç beyefendiye ben de çok tesekkür ediyorum” diyerek baslayan MHP Genel Baskan Yardimcisi Ismail Özdemir de sevdalisi, ait olduklari Pinarbasi’da olmaktan duydugu sevinci paylasarak, Cumhur Ittifaki olarak seçim çalismalarini yürüttüklerini dile getirdi.

MHP Genel Baskan Yardimcisi Özdemir, yenilenmis, daha dinamik kadrolarla Pinarbasi’ya daha iyi hizmet vermek istediklerini söyledi ve Baskan Büyükkiliç’in Pinarbasi’ya sürekli gelip gittigini belirterek; "Bu seçimleri bizler bir hizmet yarisi olarak görüyoruz. Öyle de olmali. Bakin günlerden beri kendisi gelip gidiyor çok kiymetli Büyüksehir Belediye Baskanimiz. Pinarbasi’ya daha ne yapabilirim, Pinarbasi’nin baska hangi sikintisini giderebilirim diye” ifadelerinde bulundu. Pinarbasi’nin Türkiye’deki her yönün kesisim noktasi oldugunu ve Pinarbasi’nin sesinin, durusunun, ahenginin Türkiye’nin sesi, durusu ve ahengi oldugunu dile getiren Özdemir, gelecek seçimin bir hesaplasma degil hizmette yarisma seçimi oldugunu ve olmasi gerektigini vurguladi. Özdemir sözlerinin sonunda, Büyüksehir Belediye Baskani ile Pinarbasi belediye baskan adayinin Pinarbasi için bir firsat oldugunu dile getirerek, “Gelin el ele verelim, gelim omuz omza verelim, iki tane Kayseri’nin kiymetli evladi, Pinarbasi için bir firsat, ikisi de Memduh, Cenab-i Allah’in bir lütfu. Birisini sag yaniniza alin birisini sol yaniniza alin biz de milletvekilleri olarak önünüze düselim, ne yapilmasi gerekirse Pinarbasi’da yapalim” diye konustu.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da Baskan Büyükkiliç’in tecrübenin adi oldugunu ifade ederek, sunlari söyledi;

“Burada iki tane Memduh Baskanimiz var. Bir tanesi Büyüksehir Belediye Baskani, hakikaten Kayseri’de tecrübenin adi. Il baskanligi yapmis, milletvekilligi yapmis, merkez ilçe baskanligi yapmis, Ikinci döneminde Büyüksehir Belediye Baskanligi yapan çok kiymetli bir isim Memduh Büyükkiliç. Memduh Agabey’in bu tarihe kadar Büyüksehir Belediye Baskanligi yapan bütün isimler düsünüldügünde kirsala vermis oldugu deger ortada. Yaptigi hizmetlerden dolayi çok tesekkür ediyorum. Kirsalda bulunan ilçelere bu denli önem vermesini çok kiymetli buluyorum.”

Büyüksehir’in kadrosunun isinde tecrübeli ve basarili oldugunu belirten Ersoy, “Memduh baskanima çok tesekkür ediyorum böyle bir organizasyonu yapti. Muhtarlarimiz da taleplerini iletiyor, aninda karsiligini buluyor, Büyüksehir Belediye Baskanligi gücü var, bütün Büyüksehir’in kadrosu burada” dedi.

MHP Genel Sekreter Yardimcisi Tamer Osmanagaoglu ise MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin selamlarini getirdigini belirterek, “Pinarbasi’nin hak ettigi hizmeti alabilmesi önceligimizdir. Basta Büyüksehir Belediye Baskanim olmak üzere Milletvekillerimiz bunun sözünü vermektedir. Pinarbasi hizmetin en hizlisini hak etmektedir, en güzelini hak etmektedir” ifadelerini kullandi. Baskan Büyükkiliç, program sonunda Kayserigaz’in Pinarbasi ve Sariz’da çalismalarin devam ettigini belirtti ve tüm ihtiyaç sahibi vatandaslara kombi sözü vererek, “Burada samimi olarak bir kez daha ifade ediyorum, sartlarini yerine getiren, ihtiyaci olan, Kayserigaz’i ilgilendiren boyutuyla tüm ihtiyaç sahibi kardeslerime kombi verecegimi buradan ifade ediyorum. Sizin samimiyetinizden süphemiz yok, sizin bayragimiza, devletimize, vatanimiza, milletimize, dinimize bagliligindan zaten süphemiz yok. Geriye sizden dua alacagiz, dua edecegiz” seklinde konustu.

Ilçede yapilan ve yapilacak olan hizmetlerin istisare edildigi toplantida Pinarbasi’daki mahalle muhtarlari tek tek sözlü olarak dinlenirken, muhtarlar, Baskan Büyükkiliç’a hizmetlerinden dolayi tesekkürlerini iletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile