Cumhur Ittifaki'nin Odunpazari Belediye Baskan Adayi Alp, Seçim Irtibat Ofisi'ni Açti

Cumhur Ittifaki'nin Odunpazari Belediye Baskan Adayi Alp, Seçim Irtibat Ofisi'ni Açti

Cumhur Ittifaki’nin Odunpazari Belediye Baskan Adayi Özkan Alp, Emek Mahallesi’nde Emek Mahallesi Seçim Irtibat Ofisi’nin açilisini yogun katilimla gerçeklestirdi.

31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimleri öncesi Cumhur Ittifaki’nin Eskisehir’de çalismalari devam ediyor. Bu kapsamda Cumhur Ittifaki’nin Odunpazari Belediye Baskan Adayi Özkan Alp, Emek Mahallesi Ertas Caddesi’nde Emek Mahallesi Seçim Irtibat Ofisi’nin açilisini gerçeklestirdi. Alana gelen vatandaslar, milletvekili ve adaylari; mehteran takimi, mesale, konfeti, alkis ve tezahüratlar esliginde karsiladi. Açilisa; AK Parti Eskisehir Milletvekili Fatih Dönmez, AK Parti Milletvekili Aysen Gürcan, AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, Cumhur Ittifaki Eskisehir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Nebi Hatipoglu, Cumhur Ittifaki Odunpazari Belediye Baskan Adayi Özkan Alp, Cumhur Ittifaki Ak Parti Tepebasi Belediye Baskan Adayi Hamid Yüzügüllü, partililer ve çok sayida vatandas katildi.



“31 Mart aksami Odunpazari Belediyesi’nin önünde bulusuyoruz”

Açilista konusan Cumhur Ittifaki’nin Odunpazari Belediye Baskan Adayi Özkan Alp, “Buradan Gündogdu’dan ta Osmangazi, Orhangazi’ye kadar selam söylüyorum. Artik Odunpazari Belediyesi bugün görüyorum ki Emek’te 31 Mart aksamini bekliyor. Buradan yürüyüsümüze basliyoruz. 31 Mart aksami Odunpazari Belediyesi’nin önünde bulusuyoruz. Biz Cumhur Ittifaki olarak tek derdimiz var, hizmet etmek, çalismak. Benim tek bildigim is, çalismak, üretmek. Biz birlikte, beraber, biz olursak, beraber olursak, birlikte olursak çalisacagimizi biliyorum. Bizim tek derdimiz, hizmet etmek. Birlikte çalisacagiz. Birlikte üretecegiz, birlik, beraberlik içinde Odunpazari’nin 85 mahallesine ayni esitlikte, ayni hizmetleri götürecegiz. Emek mahallesi, Eskisehir’in en büyük mahallesi. En çok hizmeti hak ediyor. Ama Eskisehir’in 85 mahallesine maalesef 10 yildir Burhan Baskan’in biraktigi yerde kaldi. Odunpazari’nda esnaf, Gündogdu’daki vatandas, Emek’teki, 71 Evler’deki, Orhangazi’deki, Visnelik’teki, Kirmizi Toprak, Hamam Yolu’ndaki esnaf, herkes hizmet bekliyor. Bizim amacimiz, hizmet etmek. Büyüksehir Belediyesi ve Tepebasi Belediyesi ile birlikte Cumhur Ittifaki olarak 14 ilçe ve büyüksehri alacagiz. Eskisehir’i hak ettigi hizmetlere yeniden kavusturacagiz. Eskisehir’i tekrar Türkiye’nin en güzel yeri, en güzel ülkeleri yapacagiz. Sevgili dostlar, sevgili gönüldaslar, bizim biliyorsunuz tek bildigimiz, söyledigimiz gibi birlik beraberlikle çalismak, üretmek. Emeklinin sorunu var, ögrenci sehri diyorlar, ögrencilerin sorunu var, altyapi sorunu var. O kadar çok sorun var ki. Pazar yerleri perisan. Kapali pazar yerlerine ihtiyaç var. Emek’in iyi seylere ihtiyaci var. Bütün sokaklarin, yollarin, kaldirimlarin yeniden elden geçmesine gerek var. Kentsel dönüsüme ihtiyaç var, mahallelerin yeniden ayaga kalkmasina ihtiyaç var, is çok olabilir ama öyle de düsünmeyin. Bunlar son bes senenin bir senesi çalisiyorlar. 5 senede bir ay. Biz öyle yapmayacagiz. Bunlar 5 senede toplasaniz 25 senede bes senede yapar. Ben seçimi aldigim gün sabah erkenden kalkip hep birlikte çalismaya baslayacagiz, 5 yilda onlarin 25 yilda yaptiklarini yapacagiz size söz veriyorum. Emek’ten aldigimiz bu güç ile Odunpazari Belediyesi’ne yürüyoruz. Hepinize saygi ve sevgilerimi sunuyorum. Kendimi size, sizleri Allah’a emanet ediyorum. Allah yar ve yardimcimiz olsun” dedi.



“Altyapisi olmayan yere imar verdiler”

Cumhur Ittifaki’nin Eskisehir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Nebi Hatipoglu da, “Bugünkü Emek açilisimiza hepiniz hos geldiniz. Öncelikle Eskisehir’de 25 yildir süren ayrilikçi politikalari insallah 31 Mart’tan sonra sona erdirecegiz. Ayrilikçi politikalar söyle oldu Eskisehir’de: Eskisehir’de belli bir kesim, çok güzel yasiyor. Eskisehir’de belli bir kesim çok güzel hizmetler aliyor. Sehrin belli bir kesimine belediyelerimiz hizmet ediyor. Ama buralara geldigimizde, Emek’te, 71 Evler’de, Huzur’da, Fevzi Çakmak’ta ve Gündogdu’da vatandaslarimiz Visnelik’te aldigi Batikent’te aldigi hizmetleri maalesef alamiyor. Çocuklarimiz, evlatlarimiz, Batikent’teki hizmetleri bu bölgelerde alamiyor. Neden alamiyor dedigimizde de bu bölgelerden AK Parti’ye oy çiktigi için sizleri cezalandiriyorlar. Biz buna karsi geliyoruz. Bunu kabul etmiyoruz. Insallah 31 Mart’tan itibaren özellikle bu mahallelere, Emek’e Huzur’a, 71 Evler’e, Fevzi Çakmak’a, Gündogdu’ya gereken önemi verecegiz. Eksik kalan hizmetlerimizi bir bir tamamlayacagiz, bütün baskanlarimizla buradan hepinize söz veriyorum söz. Öncelikle Eskisehir’de son yesil kalan yerimiz Visnelik’te, Sümer’de Kizilyer’e imar verdiler. 5 kat insaatlar yapiliyor. Altyapisi olmayan yere imar verdiler. Ama buralara geldigimizde imar yok. Niye yok kardesim? Bu mahallede yasayanlar, bizim vatandasimiz degil mi? Sümer mahallesi’nde yasayanlar bizim hemserimiz de 71 Evler’de yasayanlar, Gündogdu’da yasayanlar bizim hemsehrimiz degil mi? Insallah planlamalarimizi yaptik. Buralarda da insallah istediginiz, kat arttirimlarini verecegiz. Söz. 71 Evler’de de verecegiz, Gündogdu’da da verecegiz, Huzur’da da verecegiz. Vatandaslarimiz hak ettigi hizmeti alacak. Ayrimcilik yapmayacagiz. Biz, bugün hep vaatler veriyoruz. Suda indirim yapacagiz diyoruz, 2 yil içinde çesmedeki sulari içebileceksiniz diyoruz, tramvaylari arttiracagiz, ulasimi rahatlatacagiz, trafikte batçiklar yapacagiz, tramvayi yer altina alacagiz, buradan kanalizasyon sorununu çözecegiz diyoruz. Karsi taraf ne diyor? CHP adayi ne diyor arkadas? Bir de onu sorun. Hiçbir sey söylemiyor. Çiçek diyor, böcek diyor, baska hiçbir sey demiyor. Yapamazlar diyor, edemezler diyorlar. Biz bunlarin hepsini de size söz veriyoruz yapacagiz sözdür arkadaslar. Simdi Cumhuriyet Halk Partisi’nin baskan adayi geçen hafta televizyona çikalim dedik. Televizyonda kabul etti. Pazartesi günü karsilikli televizyona çikip sizin sesiniz olarak hesap soracaktik. Neden yapamadiklarini soracaktik. Bizler neler yapacagimizi anlatacaktik. Belediyenin bir aile sirketi oldugunu anlatacaktik. Ancak ayin 12’sindeki programa CHP adayi benim baska islerim var dedi, gelemedi, gelmeyecegini söyledi.

Biz haziriz, televizyona da çikmaya haziriz ,bekliyoruz. Buradan da kendisine sesleniyorum: Korkma gel, vatandaslarimiz duysun. Bu kardesiniz, Allah’tan baska kimseden korkmadi bugüne kadar, hiçbir seyden korkmaz. Gel televizyona, söz verdigin gibi çik karsima. Anlat bakalim 5 yildir ne yaptin? Sen genel sekreterdin 5 yildir. Eskisehir’de 5 yildir hangi hizmeti yaptin? Vatandaslarimiz için hangi hizmeti yaptin? Suda ne yaptin? Ulasimda ne yaptin? Imarda ne yaptin? Çik karsimiza anlat. Ama onlarda o yürek yok. Çikamazlar karsimiza çikamazlar. Eskisehirspor Eskisehir’in bir degeridir. Eskisehirspor’u da tekrar Süper Lig’e biz çikaririz, biz. Hiç merak etmeyin arkadaslar. Eskisehir’in suyuna da, sporuna da, trafigine de, her seyine ne problemi varsa bu ekip çözer. Cumhur Ittifaki çözer. 5 yillik kesintisiz bir iktidarimiz var. Bu iktidar bir uyumlu bir belediye oldugu zaman tabii ki her is çok kolay çözülecek. Hiç merak etmeyin. Sizler bizim arkamizda olun. Bu kardesiniz sizi mahcup etmeyecek. Buradan söz veriyorum" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile