Cumhurbaskani Aliyev, Binali Yildirim Ve Samil Ayrim'i Hastanede Ziyaret Etti

Cumhurbaskani Aliyev, Binali Yildirim Ve Samil Ayrim'i Hastanede Ziyaret Etti

Azerbaycan Cumhurbaskani Ilham Aliyev, Azerbaycan gezisi sirasinda dün trafik kazasi geçiren AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim, AK Parti Milletvekili Samil Ayrim ve koruma Oguzhan Demirci’yi hastanede ziyaret etti. Durumlarinin iyi oldugu açiklanan Yildirim, Ayrim ve Demirci’nin bugün taburcu edilecegi duyuruldu.

Azerbaycan Cumhurbaskani Ilham Aliyev, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in dün Azerbaycan ziyaretine eslik ederken Zengilan Havalimani yolunda trafik kazasi geçiren AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim, AK Parti Milletvekili Samil Ayrim ve koruma Oguzhan Demirci’yi hastanede ziyaret etti. Aliyev, saglik durumlariyla ilgilendigini belirterek, Binali Yildirim, Samil Ayrim ve koruma Oguzhan Demirci’ye acil sifa diledi. Kaza yerinden helikopterle hizli bir sekilde Bakü’de hastaneye ulastirilan Yildirim, Ayrim ve Demirci, muayene ve tedavilerinden dolayi Aliyev’e ve saglik personeline tesekkürlerini iletti.

Azerbaycan Saglik Bakanligi’ndan yapilan açiklamada, Bakü’deki Merkez Klinik Hastaneye getirilen ve doktorlarin kontrolü altinda olduklari bildirilen Yildirim, Ayrim ve Demirci’nin durumunun iyi oldugu, bugün taburcu edilecegi duyuruldu.

AK Parti Genel Baskan Yardimcilari Ömer Çelik ve Efkan Ala, Yildirim ve Ayrim’a refakat etmek için Bakü’de kalmisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile