Cumhurbaskani Bursa'da 21 Milyarlik Yatirimin Açilisini Yapacak

Cumhurbaskani Bursa'da 21 Milyarlik Yatirimin Açilisini Yapacak

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Bursa ziyaretiyle ilgili hummali bir çalisma içerisinde olduklarini belirten AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan, 20 yildir yapilan çalismalara tesekkür mahiyetinde 21 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’te tüm Bursalilari Gökdere Meydani’na beklediklerini söyledi. O gün metro seferlerinin de ücretsiz olacagini belirten Gürkan, 21 milyarlik yatirimin açilisinin da Erdogan tarafindan yapilacagini ifade etti.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i teskilatlar olarak karsilamaya hazir olduklarini belirten AK Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan, yaptigi açiklamada su ifadeleri kullandi;

"21 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’te Gökdere Meydani’nda Cumhurbaskanimiz vatandaslarla bir araya gelecek. Coskulu bir kalabalik ve güzel bir motivasyonla Cumhurbaskanimizi agirlamanin derdindeyiz. Uzun bir süreden beri, Cumhurbaskanimiz Bursa’ya gelememislerdi. Bu ziyaretle birlikte resmi kurumlarin ve özel sektörün yapmis oldugu yatirimlari gerçeklestirmis olacagiz. Yaklasik 6 milyar civarinda resmi kurumlarin, 15 milyar civarinda da özel sektörün yapmis oldugu yatirimlarin açilislari gerçeklesecek. Bunlar Bursa’nin sanayisine ve istihdamina katkilari olmasi sebebiyle bizler için önemli. Cumhurbaskanimiz tarafindan ‘Türkiye yüzyili’ diyerek bir proje baslatmisti. Bursa’nin da mottosu, ‘Basarinin yüzyili’ oldu. Kismetse bu yapmis oldugumuz açilislarla, basarinin yüzyili noktasinda Türkiye’ye bu konudaki bizim ‘Türkiye yüzyili’ baslangicimiz olacak" dedi.

"Metro seferleri ücretsiz olacak"

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in 20 yildir Türkiye’nin kalkinmasinda, istihdaminda, önümüzdeki süreçleri yürütmesi noktasinda çok ciddi mesafeler kat ettigini belirten Gürkan, “Bu mitingimizle cumhurbaskanimizin yaninda olarak yapmis oldugu hizmetlere takdirimizi göstermek istiyoruz. Tüm vatandaslarimiz Cumartesi günü saat 13.00’te Gökdere Meydanina bekliyoruz. O gün, metro seferleri saat 10.00 ile 18.00 arasinda ücretsiz olarak hizmet verecek. Bunlarin müracaatlarini yapip ödemelerini de gerçeklestirdik. Ayrica mahallelerimizden metroya ulasilmasi için ring araçlarimiz da olacak. Bütün sokaklarimizda bunlarla ilgili çalismalarimiz var. Isteyen herkes metro ile ücretsiz bir sekilde Gökdere Meydanina gelebilir. Coskulu bir sekilde Cumhurbaskanimizi karsilamaya bekliyorum” diye konustu.

"Ögrenci ve sanayicilerle bir araya gelecek"

Gökdere Meydani’ndaki mitingden sonra Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in ögrenci ve sanayicilerle bir araya gelecegini belirten Gürkan, “Diger illerde yaptigi gibi, mitingden sonra ögrencilerle bir araya gelecek. Özellikle ‘ilk oyum Erdogan’a mottosuyla yapmis olacagimiz bir çalismadir. Bunun ardindan Bursa Ticaret ve Sanayi Odasi’nin düzenlemis olacagi ‘Ekonomiye Deger Katanlar’ ödül töreninde 2 yil içerisinde Türkiye’nin istihdamina ve cari bütçesine katki verenlerin ödül takdimini gerçeklestirecek" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile