Cumhurbaskani Erdogan, 22 Ekim'de Malatyalilarla Bulusacak

Cumhurbaskani Erdogan, 22 Ekim'de Malatyalilarla Bulusacak

Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan, 22 Ekim Cumartesi günü Malatya’ya gelecek. Cumhurbaskani Erdogan, Malatya’da son 2 yilda yapilan yaklasik 20 milyar tutarinda yatirimin toplu açilis gerçeklestirilecek.

AK Parti Il binasinda, Milletvekillerinin katilimiyla Cumhurbaskani Erdogan’in programi hakkinda bilgi veren Il Baskani Ihsan Koca, “ 2 yildir sehrimizde agirlama imkani bulamadigimiz cumhurbaskanimiz 22 Ekim Cumartesi günü saat 14’te Malatya’miza gelecek. Cumhurbaskanimizin katilimiyla Malatya’da son 2 yilda kamu, belediye ve özel yatirimlarindan olusan yaklasik 20 milyar tutarinda bir yatirimin toplu açilisi gerçeklestirilecek. Akabininde Malatya’mizda isadamlarimizla, sektör temsilcilerimizle bir araya gelmesini planliyoruz. Biz de AK Parti teskilatlari olarak Cumhurbaskanimizin yereldeki temsilcileri olarak bu program için elimizden gelen gayreti gösterecegiz. Bütün hemsehrilerimizi cumartesi günü saat 14’te belediye yaninda yapilacak olan toplu açilis törenine bekliyorum” dedi.

AK Parti Milletvekili Hakan Kahtali, herkesi mitinge davet ederek, “ 22 Ekim’de Malatyali hemsehrilerimiz büyük bir cosku ile Cumhurbaskanimizi karsilayacaklar. Iyi bir ev sahipligi yapacagimiza inaniyorum. Malatya’miza çok önemli yatirimlar yapildi. Açilisini yapacagimiz 20 milyar gibi çok büyük bir rakam. Cumhurbaskanimizin Malatya’ya geldiginde hem bu açilislari yapmis olacak hem de Malatya’mizla ilgili güzel müjdeler alacagiz” seklinde konustu.

Malatya Milletvekili Ahmet Çakir da, “Cumhurbaskanimizin her gelisi Malatya’mizda büyük bir heyecan olusturdu. Malatyalilarimiz da Cumhurbaskaninin hiçbir zaman yalniz birakmadi. Bizler Malatya’miz adina yapilan yatirimlarla ilgili cumhurbaskanimiza da taleplerimizi iletme firsati buluyoruz” ifadelerini kullandi.

AK Parti MKYK üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalik ise, “Bizler de Malatya olarak bize yakisir sekilde Cumhurbaskanimizi karsilayacagiz. Cumhurbaskanimiz sehrimize yapilan büyük yatirimlarin açilislarini yapacak. Simdiden kendilerine tesekkür ediyoruz. Malatya’miza hayirli olsun diyoruz. Yapilan onlarca yatirimin açilislarini gerçeklestirecegiz ve bütün hemsehrilerimizi 22 Ekim Cumartesi günü miting alanina, Baskomutanimizi selamlamaya ve desteklemeye davet ediyorum” dedi.

AK Parti MKYK üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Dünyada göstermis oldugu liderlikle Türkiye’deki liderligi ile tarafli tarafsiz herkesin bir sekilde saygi duydugu bir lideri Malatya’da agirlamak misafir etmek ayri bir önem. AK Parti iktidarlarinda yurdun her bir kösesine hizmet götürdük. Malatya’nin birçok sorununu AK Parti iktidarlari döneminde çözdük. Çözülmeyen sorunlari da Cumhurbaskanimizin talimatlariyla çözüm noktasinda hiz kazanacagini biliyoruz. Biz Cumartesi saat 14’te Malatyalilarin Cumhurbaskanimizin yaninda oldugunu göstermesi bakimindan, dünyaya bunu haykirmasi bakimindan önemli oldugunu görüyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile